Нинова: Всички гадаем за списъка с бизнесмени. С Гергов не съм се чувала от месеци


Дата: 31/05, 19:11

Всички гадаем какъв е списъкът на прокуратурата, може би трябва прокуратурата да излезе и да каже истината какво е установила, иначе всеки ще гадае със своя версия. Това заяви пред bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова в коментар за оповестения от прокуратурата списък с имена на известни бизнесмени, намерен в дома на един от братята Бобокови, цитирана от "Актуално".

За това, че името на Георги Гергов фигурира в списъка, Нинова каза, че не му се обаждала. Не сме се чували от няколко месеца, добави тя и каза, че като юрист вярва на прокуратурата.

По темата за коронавируса, Нинова каза, че след здравния проблем идва икономическият. Сега много се говори за ролята на държавата, стига се до там да се национализира. Ние сме автентичните носители на тази идея. Само преди 4 години предложихме държавата да купи ЧЕЗ.

Подкрепяме идеята за държавни бензиностанции, но оставаме с резерви за това как точно ще стане. Сигурни сме, че държавните и общински болници ще станат приоритет, коронавирусът го доказа.

Наистина се налага да има леви политики през болката и през кризата , която преживяхме, а не през разума, който опитахме да наложим. Четири пъти предложихме премахване на плоския данък и чак сега се стигна до тази дискусия по същество, подчерта Нинова.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 23/04, 14:00

Нов паркинг във Варна става за лодка
Дата: 23/04, 13:57

Директорът на видинската болница отрича насилие към 104-годишната пациентка
Дата: 23/04, 13:54

Чобанов: Димитър Стоянов е бил нападнат, оръжието му е законно
Дата: 23/04, 13:49

Внесоха обвинителен акт срещу Васил Божков
Дата: 23/04, 13:392 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия