Влади от Варна живее в ад! 80 000 долара е цената на шанса му за живот!


Дата: 05/06, 10:19

Две любими жени са готови да станат донор на Владиот Варна, но шансът да живее има цена и тя е 80 хил. долара, пише Varna24.bg.



Майката на Владимир отново отправя своя апел за помощ към всички хора с големи и добри сърца. 

"На фона на масовата психоза covid-19, обхванала целия свят, си позволявам да привлека вниманието ви към един млад човек от Варна, Владимир Бойчев, който на 1 юни навърши 36г., като последните 5 от тях посреща рождения си ден, както и останалите празници на болничното легло, далеч от приятели, единствено с нас-неговото семейство, за което става все по-трудно да поддържаме надеждата му за скорошно оздравяване.

Синът ми беше на24г., когато беше диагностициран с цироза след тежко инфекциозно заболяване. Включен е в листата на чакащите към Агенцията по трансплантации със статус на спешност на 15.07.2009г. Обърнете внимание на годината!!! Минаха 11г., в които нищо не се случи, освен, че състоянието на сина ми се влоши, особено последните 3г. - кръвоизливи, преливания на кръв и пак...чакане. Докога!!! Докато погреба сина си и той стане част от черната статистика на недочакалите донор.

Животът му преминава между болничното легло и чакането да бъде трансплантират. Влади, като всички млади хора мечтае за нормалните неща - да създаде семейства, да работи, да води пълноценен живот, но повече от всичко мечтае да бъде здрав.

Именно заради тази мечта ние, семейството на Влади, не се отказахме да се борим и да търсим алтернативни възможности извън БГ, за да подобрим състоянието му. Свързахме се с клиника в Турция Истанбул "Флоранс Найтингейл", която е готова да извърши трансплантацията на черен дроб, но сумата за нея е 80 хил.долара, която е непосилна за семейството ни.

Възможни донори сме аз, неговата майка и приятелката на Влади. Обръщам се към Вас със смесени чувства - надежда, примесена със страх, вяра,отчаяние и пак...страх, че в тази сложна ситуация, в която се намираме всички всички ние, няма да успеем да се справим с набирането на животоспасяващата за сина ми сума.

На мен като майка ми е все по-непоносимо да го виждам обезверен, отчаян и примирен със съдбата си. Все по-невъзможно ми е да му вдъхвам надежда и сили да продължи да се бори за живота си, а в същото време не мога да си позволя да спра да вярвам, да вярвам във вас, непознати хора, в чиито ръце е неговия живот. Да, лекарите са тези, които ще извършат трансплантацията на Влади, но Вие сте тези, които с Вашите благородни сърца бихте направили тази манипулация възможна, защото без Вашата помощ и подкрепа ние няма да се справим в надпреварата с коварната болест. Моля Ви,ХОРА не спирайте да подкрепяте моя син, всяко левче,което влиза в сметката на Влади е глътка живот за него!

Моля Ви върнете му вярата в живота и в доброто, които променят съдби! Поклон пред Вашата съпричастност и огромно майчино БЛАГОДАРЯ!", пише в обръщението си до медията ни Десислава Филипова. 

За всеки, който може и има желание да помогне:

Дарителски сметки:

Сметка в Лева: BG59UBBS80021089541220

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Сметка в Евро: BG44UBBS80021433373510

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Титуляр на сметките Владимир Емилов Бойчев



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



По 150 лева на месец за храна дават на 650 хиляди българи
Дата: 29/03, 12:10

Всички пътуващи към Гърция да чуят МВР какво ги чака на границата
Дата: 29/03, 11:581 Коментар

Габриел: Не трябва да има безвремие, но това не означава да бъдат претупвани нещата
Дата: 29/03, 11:561 Коментар

Идва лоша новина за кредитите за жилища, предупреди БНБ
Дата: 29/03, 11:52

Звездата на „соколите“ поскъпна
Дата: 29/03, 11:51

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия