Жилищен комплекс Flavia Garden – Императорският лукс на брега на морето!


Дата: 22/06, 09:00

Стартира продажбата на апартаменти в най-новия ексклузивен проект на компания за недвижими имоти „Купи в България“  – жилищен комплекс Flavia Garden . Сградата ще бъде построена в най-стария курортен комплекс – Св. Св. Константин и Елена. С изключителната си архитектура и стил, комплексът няма аналог на пазара.

На 6 наземни и един полуприземен етаж, в два входа ще бъдат разположени общо 72 жилища с 1,2,3 и уникалните за пазара 4-спални апартаменти. В сградата ще бъдат изградени и 11 едностайни жилища.  Можете да избирате между разнообразие от площи от 40 до 400 кв.м.

Flavia Garden предлага уют и спокойствие на новите собственици с изграден целогодишен външен басейн с топла минерална вода, сауна, парна баня, фитнес център. Безшумни, бързи асансьори с модерен дизайн ще обслужват всички етажи на сградата. На две нива ще бъде разположен ултрамодерен подземен паркинг, предлагащ минимум две паркоместа на апартамент и два вида вентилация на въздуха. Паркингът е единствения в града снабден със зарядни станции за електромобили. Рампата към входа на паркинга е с интегрирана система за подгряване на настилката против заледявания.

Flavia Garden е комплекс с висока енергийна ефективност. Луксозната постройка разполага с контрол на достъпа с видеонаблюдение, централна система за омекотяване на водата, собствени зелени площи с парково напояване и осветление и детска площадка. Сградата ще бъде газифицирана. За удобство на собствениците ще бъдат поставени шумоизолация на пода, нискоемисионен стъклопакет със 7 камерен алуминиев профил с прекъснат термомост и обезшумени ВиК тръби. В строителството на сградата ще бъдат вложени изцяло висококачествени материали.

 

Жилищата във Flavia Garden ще са с височина на таваните от 3 метра, което допринася за повече простор и светлина в помещенията. Част от апартаментите ще са с невероятна морска панорама, а на ниските етажи ще са разположени жилища със собствени градини пред тях.

 

Всичко това може да получите срещу годишна такса поддръжка само 5€/кв.м. без ДДС!

Flavia Garden е разположен в екологично чист регион, известен с балнео-туризма си. Намира се само на:

- 16 км от летище Варна

- 9 км Златни пясъци 

- 50 м Супермаркет Лидл

- 100 м от автобусна спирка на Градски транспорт

- 8 км от Центъра на гр. Варна

- 1.5 км от Екопарк Варна

- 500 м от СПА-център Aquahouse Thermal & Beach

- 600 м от Манастир „Св. Св. Константин и Елена“

- 700 м от VILLA CHINKA

- 400 м от THE BAY

- 450 м от плажа

 

Апартаментите ще бъдат издавани по БДС с възможност за завършване до ключ.


За повече информация посетете сайта на сградата http://flavia.kupiv.bg/  или се свържете с ексклузивните представители – компания за недвижими имоти „Купи в България“ на тел. 052 630 830.

фейсбук - Flavia Garden - жилищен комплекс

 

 

* публикация

 

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 19/04, 05:30

Ректората на Софийския университет се нуждае от спешен ремонт
Дата: 19/04, 05:00

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 19/04, 04:30

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 04:00

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия