Мъжки часовници от Flaro.bg


Дата: 22/06, 11:56

В днешно време, носенето на мъжки часовници отдавна е отпаднало като основополагащ компонент в съвременния тоалет. Въпреки това, мъжкият часовник е станал неизменна част от „украсата“ на модерното облекло. Както знаете, съвременните модни тенденции не биха били възприети без подходящите аксесоари.

И менно заради това, ние посетихме сайта на Flaro.bg. Там открихме богата колекция от мъжки часовници на достъпни цени. Нещо повече, там ще откриете едни от най-модерните модели за Вашият официален или ежедневен тоалет. За да Ви улесни максимално, ние подбрахме три модела мъжки часовници, с които ще впечатлите близки и приятели. Ето ги и тях: 

На първо място е мъжкият многофункционален спортен кварцов часовник. Той е с подчертани цветни мотиви. Корпусът е очертан в морско синьо, а вътрешността е с яркожълти елементи. Резултатът е елегантен кварцов механизъм с каишка от изкуствена кожа. Освен това, моделът разполага с три хронографа. Водоустойчивият механизъм позволява безпроблемно ползване дори по време на Вашата почивка на море или басейн. Само внимавайте да не се гмурнете прекалено дълбоко.

Ако сте любител на по-изискания вид, многофункционалният механичен часовник е един от класическите мъжки часовници. Той е с римски цифри в половинка в черно и полумесец в сребристо. Каишката е от естествена кожа. Корпусът е оборудван с три хронографа за по-ексклузивно удобство. Модерно изглеждащият дизайн е подходящ за Вашето официално облекло. Можете да откриете още подобни модели в разнообразната колекция от мъжки часовници на сайта на Flaro.bg.

Подобен на предишния, но с по-различен дизайн на циферблата, е елегантният мъжки механичен часовник. Той е с три огромни римски цифри. Каишката отново е в естествена кожа с единствената разлика, че е съвсем малко по-къса. Часовникът разполага с две хронографа представени в същия изчистен вид. В крайна сметка, това е от типичните мъжки часовници, които можете да носите както с официален, така и с ежедневен тоалет.

 

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Студено, облачно и дъждовно в четвъртък
Дата: 08/05, 21:55

Здравна агенция на ЕС: Епидемия от коклюш обхваща Европа
Дата: 08/05, 21:51

Румен Радев се срещна с председателката на парламента на Азербайджан
Дата: 08/05, 21:48

Шеф Ангелов: Гатьо, ботокс ли си сложил?
Дата: 08/05, 21:44

Автомобил прави обиколки по Главната около Дупката във Варна
Дата: 08/05, 21:251 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия