Нова мода във Варна. Поставят станции с преносими батерии


Дата: 30/07, 19:31

Случвало ли Ви се е в края на дългия работен ден или след натоварен график да Ви падне батерията на телефона или вашето смарт устройство?

И това да е точно мига, в който трябва да снимате тържеството на детето или да имате неотложен онлайн разговор в чужбина. От SmartBox слагат край на неприятните ситуации БЕЗ БАТЕРИЯ!

В градовете Варна и Бургас се предлага най-новата услуга – наем на преносими батерии, с които да заредите телефона си или вашето смарт устройство - слушалки , електронна цигара и т.н. Преносимите батерии са оборудвани с 3 вида кабела – Type C, Micro, ioS.


Независимо от часа на денонощието Вие можете да наемете преносима батерия само с няколко лесни стъпки: изтегляне на приложението SmartBox и регистрация. Нямате нужда от пари в брой , разплащането става изцяло по електронен път с кредитна или дебитна карта. Наемната цена е само 0,50 лв на час. Първите 5 минути от наемането на зарядното са безплатни и можете да изпробвате начина на наемане и връщане на устройството, съвместимостта му с вашия телефон или смарт устройство .

Трябва да заплатите депозит в размер на 20 лв, за да вземете устройството за колкото време желаете – час, два и повече. При вземане на батерията не сте длъжни да зареждате телефона си в района на помещението, от която сте я наели. Имате пълната свобода да бъдете мобилен – можете да я върнете в някоя друга точка на града автогара, заведение, спортна зала, ресторант, хотел – имате избор от над 300 точки във Варна, където можете да наемете и върнете своята батерия.

Докато зареждате телефона си Вие сте мобилен, може да се придвижвате, да правите снимки, клипове, да водите разговори, което е изключително приятно, ако сте на дискотека, бар, спортно събитие, театрално представление, кино или сватба.

При връщане на батерията може да си заявите вашите средства от приложението да бъдат прехвърлени отново във вашата банкова сметка. Когато изтеглите и се регистрирате в приложението, данните Ви се пазят и наемането на зарядното устройство всеки следващ път ще Ви отнема само няколко секунди .

Възползвайте се от Smart BoxБЪДЕТЕ МОДЕРНИ И ЗАРЕДЕТЕ В ДВИЖЕНИЕ!

 

*публикация



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 24/04, 07:40

Шофьор с 3 промила в кръвта прегази с джипа си жена в Пловдив
Дата: 24/04, 07:32

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 24/04, 07:30

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 07:10

Депутатите гласуват отмяна на либерализацията на тока
Дата: 24/04, 07:04

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия