Манджера - уловеният миг има вкус на щастие специално като последната вечеря на “Титаник”


Дата: 21/09, 08:55

 

Дъх на ванилия и индийско орехче в Уолдорф пудинг - така е ухаел салонът на първокласния а-ла-карт ресторант на “Титаник” вечерта на 14 срещу 15 април 1912 г. Малко преди трагичния край на презокеанското пътешествие на 1581 пасажери и екипаж, някои от тях са вечеряли с блестящо приготвени и безупречно сервирани ястия като Стрида А Ла Рус и Филе миньон Лили с гъши дроб, сърцевина от артишок и сос Мадейра. Тази пищна последна вечеря на “Титаник” се е превърнала в символ на уловения миг - всеки миг, който е превърнат в специален и изживян като щастлив.

Вдъхновени ли сте от тази идея?

Тогава заповядайте в а-ла-карт салона на ресторант “Манджера” на ул. “Св. Ирина”№5 и серията гурме сет-вечери с автентичното меню за първа класа на най-големия пътнически параход в света по онова време. Скоро тук ще откриете още кулинарни и емоционални предизвикателства като “Вечеря на тъмно”.

Заинтригувани ли сте? Тогава следете Facebook страницата на заведението, за да научите повече за събитията, както и за отбраните винени вкусове от български производители, с които ги отбелязваме.

Отлично като обслужване и разнообразно като а-ла-карт меню

Не всяка вечер е време за тематична вечeря. Понякога удоволствието е в това да хапнеш спокойно, добре обслужен, в приятна компания. Тогава а-ла-карт предложения като бургери, приготвени с качествени продукти на специално барбекю правят края на деня просто чудесен.

 

Игриво като обедните комбо порции на “Манджера”

Салатка, кюфтенца, бурито или татарски бифтек и десерт - вкусни радости, които се предлагат в готови комбо порции за обяд и се приготвят за точно 10 минути в онзи момент от деня, когато човек усеща нужда да спре за малко времето. И в “Манджера” то наистина се забавя, защото на бюфета с готова храна всичко е организирано да се случва бързо и точно - за да имате повече време за почивка и наслада от вкуса, за да ви осигурим още един уловен миг на пълноценно щастие.

Шарено като турска закуска, сладко като торта за рожден ден

Закуската не е изкушение - тя е жизнено важна. Може да даде пълноценен тон на всеки ден. В кухнята и пекарната на “Манджера” всяка сутрин се приготвят различни предложения, които да се комбинират според вкуса и настроението - баници с прясно точени кори, соленки и козунаци заедно с бекон и вариации на тема яйца.

А не може ли денят ви да започне направо с десерта?

Защо не - на сладкарската витрина на заведението изборът е богат и затова не лесен. Също като разнообразието в каталога с торти за специални събития или като кетъринг менюто с хапки и ритуални погачи на “Манджера”.

Интересно като детска кулинарна работилница

Представете си какво му е на едно дете пред купчинка брашно, топка тесто и точилка, приготвени само за него заедно с готварска шапка и престилка... Колко важни и съсредоточени са малките готвачи по време на съботните кулинарни работилници, в които се учат от специалисти от кухнята на ресторанта, от пекарната и сладкарското ателие. В “Манджера” родителите винаги са спокойни, защото децата им никога не скучаят - хапват, готвят или играят в детския кът - още споделени мигове на удоволствие.

Работно време на Манджера:

Понеделник -събота от 7:30 до 22:30

Неделя 11:00 до 20:00 ч

Адрес: ул. "Света Ирина" 5, телефон 0892 222 861

Facebook страница: Манджера

* публикация

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мъж наръга три жени в Швеция
Дата: 20/04, 01:26

Почти 24 хиляди деца са пропуснали доза ваксина срещу коклюш
Дата: 20/04, 01:00

Какво трябва да знаете за застраховка "Автокаско"?
Дата: 20/04, 00:50

Армения и Азербайджан с важна стъпка към постигането на траен мир
Дата: 20/04, 00:30

20 април 1984 г. - Христо Проданов става първият българин, изкачил Еверест
Дата: 20/04, 00:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия