На 25 септември в София и 26 септември 2020 във Велико Търново, неврохирургът доц. д-р Токташ ще проведе напълно безплатни консултации за българските пациенти.


Дата: 17/09, 11:10

Неврохирургът от турската болница Медикал Парк Гьозтепе доц. д-р Зафер Токташ ще проведе напълно БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания на 25 септември в София и 26 септември 2020 г. във Велико Търново. Неговото гостуване отново е по покана на управителя на Медикъл Караджъ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата ни да предоставим достъп до най-новите и модерни иновации в медицината, терапии и методи на лечение.

Доц. д-р Токташ е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят.

Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга относно възможностите за лечение на своето заболяване. Това, което трябва да направят пациентите, желаещи да се възползват от безплатната консултация със специалиста, е да се обадят на телефоните на здравния център +359 879 009 742 и +359 87 850 0940, и да си запишат час за консултация.

Както и досега безплатните консултации са насочени:

Кой е доц. д-р Токташ?

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доц. д-р Зафер Оркун Токташ завършва мединцинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно набляга в областта на гръбначната хирургия.

В работата си той използва последните технологични възможности за лечение на:

Работейки в Медикал Парк Гьозтепе, той развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагностика на тумори с помощта на най-съвременната в световен мащаб медицинска апаратура.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Токташ в София на 25 септември и във Велико Търново на 26 септември 2020г., трябва да си запишат час предварително на:

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

Имайте предвид, че прегледи няма да бъдат извършвани по време на консултациите. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

 

*публикация

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Макрон обеща да направи всичко, за да предотврати разрастване на насилието между Ливан и Израел
Дата: 19/04, 23:51

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 19/04, 23:30

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 23:30

Автобус с българска регистрация катастрофира в Турция
Дата: 19/04, 23:28

Антоанета Стефанова спечели първата си партия на Eвропейското първенство по шахмат
Дата: 19/04, 23:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия