"Мухтаров" - доказан професионалист в изработката на ОВК системи, покривни конструкции, хидроизолации и метални халета


Дата: 24/09, 12:35

Варненската фирма "Мухтаров" е сред доказалите се и утвърдили в годините в сферата на изграждане на отоплителни и климатични системи, покривни и фасадни системи от ламарина, хидроизолации, метални конструкции и други строителни дейности.

Създадена е през далечната вече 1993 г. с основна дейност производството на покривни профили и въздуховодна арматура.

През годините, под ръководството на основателя си Михаил Мухтаров, фирмата започва да се разгръща и скоро обхваща цялостно изработване на покривни системи от метал, производство и монтаж на отоплителни, вентилационни и климатични системи, хидроизолационни системи за покриви, основи, балкони и тераси, строителство на сгради - метални халета и други.

Към днешна дата варненската компания постоянно разширява портфолиото си от продукти и услуги. 

Тайната на успеха на „Мухтаров” е, че по същество това е семейна фирма. Основателят Михаил Мухтаров предава своя стремеж към успех, заедно със знанията си, на двамата си сина, които започват своя път в управлението от най-ниското стъпало.

Венцислав и Мирослав извървяват фирмената стълба, преминавайки през всички етапи на производството и инсталирането, познават в най-дребни подробности всеки процес. Връзката и разбирателството между двамата братя е гаранция за силно управление на фирмата. „ Винаги стоим един зад друг”, споделя Венцислав Мухтаров. Днес братята са съсобственици и съуправители и съвместно продължават да развиват и разширяват дейността на своята фирма, надграждайки стабилната основа на баща си.

Цел №1 на "Мухтаров" ООД е клиентът да остане доволен, а за да се получи това, целият екип трябва да е мотивиран и отдаден на работата си. Именно за това фирмата, постоянно инвестира в образованието и развитието на служителите си, държи на хората и човешкият потенциал е на първо място. Затова и екипът е сплотен като семейство. В организацията са заети над 120 човека -  широк диапазон от специалисти, участващи в целия процес. Силен колектив от инженери и висококвалифицирани монтажници се грижат за прецизния резултат при всеки проект, поставяйки изискванията на клиента си високо. Според Мирослав Мухтаров, едно от най-важните неща за целия екип е клиентът да остане доволен и да получи качеството, което заслужава.

„Ние стоим до клиента си от идеята му до пускането на проекта в експлоатация”, допълва Венцислав. Дали сте индивидуален клиент, който иска ремонт на покрива си и нов климатик в дневната, или сте голямата строителна фирма, която се нуждае от надежден подизпълнител, ние ще подходим към вашия проект еднакво отговорно и със същата грижа. И най-голямото признание за качеството на работата ни е, когато клиентът се върне с нов обект – единодушни са двамата братя.


"Освен в хората, винаги се стремим да сме №1 от към новости и машинен парк, с който да изработваме продуктите”, заявява Венцислав. Екипът залага на утвърдени традиции в строителството и прилага успешно новостите в бранша, което е безпогрешна формула за успех и дълготрайни строителни решения.

В стремежа си да предложи завършен пакет от услуги на своите клиенти, „Мухтаров” си партнира с водещи имена в бранша. Към момента, фирмата е основен партньор на климатична техника GREE за Североизточен регион, хидро изолационни системи "General Membrane" и "AlkorPlan, дистрибутор и инсталатор на VELUX покривни прозорци.

За да отговори на все по-взискателните си клиенти, фирмата се стреми непрекъснато да разширява обхвата на дейностите си и прибавя към тях и проектиране на ОВК системи - пълен набор от инженеринг и реинженеринг на проекти по част ОВК, консултации и опитимизация на системи; изграждане на жилищни сгради, къщи тип сглобяема конструкция, както и промишлени такива от нулев цикъл до ключ.

"Стремим се дадем максимума от себе си в проектите, които реализираме, да дадем на клиента си една комплексна гаранция за качество”, е мотото на основателя Михаил Мухтаров.

Фирмата поддържа богат асортимент цветове, видове материали и количества, за да може да реагира бързо на поръчките на своите клиентите. За година над 300 тона ламарина излизат от производството под формата на профили. Предлага се богат избор от климатична техника GREE и съпорт за клиенти и партньори. 

"Можем да изработим както най-дребния детайл от ламарина, така и големи и сложни покривни или ОВК системи за бита и офиса, за търговски, жилищни и индустриални сгради“, споделя още Мирослав Мухтаров.

„Мухтаров“ ООД разполага със собствена материална база - цех за производство на заготовки; мострена зала и складова база.


 
За контакти:
гр. Варна, „Промишлена зона Планова” 926, срещу Технополис и Метро
www.muhtarov.com

clima.muhtarov.com

телефони: 052/510 621, 0889/297 410

https://www.facebook.com/muhtarovood/
e-mail:
ootdel@muhtarov.com

 

 

 

* реклама

 

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пускат сирените на 1 април в много български градове
Дата: 28/03, 15:03

Промени в една от линиите на "Градски транспорт" - Варна
Дата: 28/03, 15:00

Полша разби мрежа за разпространение на руска пропаганда през новинарски сайтове
Дата: 28/03, 14:58

Кремъл: Путин няма план да се среща със семействата на жертвите от "Крокус"
Дата: 28/03, 14:481 Коментар

Учениците си плащат, ако се явят на втора матура
Дата: 28/03, 14:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия