Виртуална реалност на жилищен комплекс К-55 на Комфорт ООД


Дата: 28/09, 06:12

Представяме Ви един нов и иновативен начин за презентиране на жилища.

Строителна компания „Комфорт“ ООД създаде за своите клиенти виртуална реалност на жилищен комплекс К-55 в кв. Чайка, гр. Варна.

Виртуалната реалност е дигитална триизмерна среда, в която човек изцяло заместват реалния свят с дигитален.

Чрез виртуалната разходка, може да се потопите в атмосферата на апартаментите от тази емблематична сграда и да видите прекрасната морска гледка, която се разкрива от тях.

При обзавеждането на помещенията е използван реалния размер и обем на стаите.

Комплексът ще е уникален за града ни, поради невижданата си архитектура. Проектирана като сграда със смесено предназначение - комплексът включва няколко функционални части: част магазини и офиси, част ателиета за индивидуална творческа дейност и част апартаменти, като търговските площи са разположени на партерните етажи на двете тела, офис площите са на второто ниво в същата сграда с отделни стълбищни и обслужващи зони отделени от тези за живущите. 

Апартаментите в сградата са с различна квадратура, разположение и изложение. Всички обекти в сградата са обезпечени от два подземни паркинга със 140 паркоместа.

Конструктивната система, използвана за сградите в комплекса, е стомано-бетонова конструкция с колони и вертикални стени, сглобени във вертикални ядра. Фасадата на сградата ще бъде изградена чрез монтирането на окачени фибро-циментови плоскости. Проектът предвижда озеленяване на приземно ниво, покривни тераси и вертикално озеленяване по фасади.

Районът, в който е позициониран обекта се оформя като търговска зона, в която функционират търговски център „Чайка“, Апелативния съд, в непосредствена близост до стадион „Тича“ и Курортна поликлиника и др. Улицата свързва близките райони с Морската градина.

За повече информация, може да заповядате на място в офиса на Комфорт ООД на бул.8-ми Приморски полк №50 или да позвъните на телефон 052/ 600 458

*публикацияСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Правителството с предложение: Ремонтът вкъщи да се приспада от данъците
Дата: 21/10, 15:29

Кои са казино игрите с най-добри и най-лоши коефициенти
Дата: 21/10, 15:17

Жена се заля с бензин и се запали преди около час
Дата: 21/10, 15:13

Модерните мъжки парфюми на есен 2020
Дата: 21/10, 15:02

Протест срещу ГЕРБ в Бургас: Граждани хвърляха яйца по офиса на партията
Дата: 21/10, 15:01

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2020 | Пълна версия