Winbet и 7sport с прогнози за мачовете Висша Лига в понеделник


Дата: 25/09, 10:04

Пред уикенда предстои изиграването на третия кръг от Висшата лига на Англия. Както винаги, най-интересното първенство в света ни предлага страхотни дербита. В събота Манчестър Юнайтед ще търси първа победа в първенството при гостуването си на Брайтън, а Челси ще трябва да се върне на печелившия път в мача си срещу Уест Бромич Албиън. По традиция, неделния ден е изпълнен със супер дербита. Тотнъм посреща Нюкасъл, Манчестър Сити ще се изправи срещи 5-тия от миналия сезон – Лестър. За понеделник вече пък са насрочени две срещи. От 19:45 българско време започват Фулъм и Астън Вила, а в 22:00 е първия съдийски сигнал на най-голямото дерби за този кръг Ливърпул – Арсенал.

Анализаторите от Winbet и 7Sport са вече готови със своите традиционни прогнози именно за последните мачове на кръга – дербитата от понеделник. Предстоящата серия от мачове е чудесен момен да използвате вашия промоционален winbet бонус код от 7sport за участие в онлайн залози на спорт.

Фулъм – Астън Вила

Новаците от Фулъм не стартираха сезона по най-мечтания начин и вече наредиха две загуби за сезона. Първо преклониха глава пред Арсенал, а след това загубиха и гостуването си срещу другия новак Лийдс с атрактивното 4:3. Момчетата на Скот Паркър обаче взеха две победи в турнира за Купата на Лигата, срещу Ипсуич и Шефийлд Юнайтед.

Астън Вила пък стартира изненадващо убедително. Бирмингамци почиваха в първия кръг, но след това взеха първата си победа срещу Шефийлд Юнайтед, а също така преодоляха два съперника за Карабао Къп. Ако включим и пред сезонните контроли, Вила е в серия от 5 поредни победи. Към това можем да прибавим и факта, че момчетата на Дийн Смит завършиха по прекрасен начин и миналия сезон, постигайки две победи и две равенства в последните си 4 мача, които им осигуриха оставане в най-горното ниво на английския футбол.

7Sport прогнозират, че Астън Вила ще продължи добрата си серия и ще спечели този двубой. От Уинбет предлагат превъзходния коефициент от 2.48 за победа на гостите.

Ливърпул – Арсенал

Двата тима вече изиграха един мач помежду си преди началото на сезона, когато излязоха един срещу друг в спор за „Къмюнити Шийлд“. Тогава двата отбора завършиха 1-1 в редовното време, след попадения на Абумеянг и Минамино. Риян Брюстър обаче пропусна да отбележи наказателния си удар и „артилеристите“ вдигнаха трофея след изпълнение на дузпи. Двата отбора ще се противопоставя и в 5-тия кръг на Карабао къп, който е насрочен за 28-ми септември.

Съставът на Микаел Артета стартира сезона по много убедителен начин и вече натрупа три победи (две за първенство плюс отстраняване на Лестър в турнира за Купата на лигата).

Ливърпул започна защитата на титлата успешно, след като надигра Лийдс в първия кръг, а след това взе и първото голямо дерби на сезона срещу Челси. През седмицата пък резервите на „червените“ постигнаха много впечатляваща победа на Линкълн Сити в Карабао къп.

Може и да звучи изненадващо, но Арсенал не е губил от Ливърпул в последните си 3 домакински мача. За последно мърсисайдци спечелиха на „Емирейтс“ през 2016-та, когато се наложиха с 3:4. Във всеки от последните 4 мача на двата тима във Лондон и двата съперника стигат до гол. Това е и нашата прогноза за мача, а колегите от Уинбет предлагат доста атрактивния коефициент от 1.68 за гол/гол в двубоя.

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Бет365 - Всичко за затварянето на залог
Дата: 19/04, 13:08

Депутатите отложиха с година либерализацията на пазара на електроенергия за битовите потребители
Дата: 19/04, 13:07

МОН закупува електрически автобуси за учениците
Дата: 19/04, 12:53

Петричев: Отбори от Висшата лига наблюдават футболисти на Лудогорец
Дата: 19/04, 12:40

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 12:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия