7Sport.net : Реал Мадрид е фаворит на Bet365 за победата срещу Бетис


Дата: 25/09, 17:43

Отборът на Реал Мадрид гостува на Реал Бетис среща от 3-ия кръг на испанската Ла Лига, като мачът е в събота вечер от 22:00 ч. наше време на „Естадио Бенито Вилямарин“ в Севиля. Букмейкърът Бет365 дава предимство на „лос бланкос“ да спечелят трите точки. Коефициентът за успех на шампионите е доста по-нисък в сравнение със ставката за победа на домакините в предстоящия мач.

 

Тимът на Бетис започна новата кампания в Примера Дивисион уверено, записвайки две поредни победи и запази две сухи мрежи. "Зелено-белите" надвиха Депортиво Алавес в първия кръг с минималното 1:0 като гости. В герой за севилци се превърна Кристиан Тейо, който вкара победното попадение дълбоко в добавеното време. Бившият играч на Барселона остана на резервната скамейка във втория мач на тима срещу Реал Валядолид у дома, като тогава Бетис спечели с 2:0 след попадения на Набил Фекир и Уилям Карвальо. Наистина Бетис има доста класни играчи в своя отбор и слабото им представяне през миналия сезон бе голяма изненада. Началото на кампанията 2020/21 е обнадеждаващо за феновете на "зелено-белите". Предстои първият голям тест за отбора на Бетис и ако тимът не загуби от Реал Мадрид, то това ще бъдат добри знаци за предстоящите мачове на отбора. Със сигурност домакините ще действат по предпазливо в срещата и ще разчитат предимно на контра-атаки, за да изненадат съперника. Набил Фекир ще има важна роля в срещата, тъй като ще трябва да пусне последния пас или да отбележи попадение, за да подпомогне за по-добър резултат на своя тим.

 

Реал Мадрид не успя да намери мрежата в първия си мач за сезона – гостуването в Сан Себастиян на Реал Сосиедад. Двубоят завърши наравно 0:0 за изненада на играчите в 7sport.net/bet365/ така че Реал е с една точка след първите два кръга в Ла Лига, тъй като на старта на сезона почиваше. Наставникът на „белия балет“ Зинедин Зидан заложи на Карим Бензема, Мартин Йодегард, Винисиус и Родриго в предни позиции срещу Реал Сосиедад, но и четиримата футболисти не успяха да помогнат на своя тим да спечели срещата. Бензема имаше добри шансове да се разпише, но не успя да намери мрежата. Френският нападател бе на висота през миналата кампания, а преди старта на сезона заби 4 гола на Хетафе при успех с 6:0 в контрола. Французинът ще поведе нападението на Реал Мадрид в предстоящия мач, а ако Еден Азар е възстановен от контузия, то белгийският национал ще замени Родриго в предни позиции.

 

Реал Мадрид ще се стреми да сложи край на серията си от 3 поредни мача без победа срещу Бетис. "Зелено-белите" са черна котка за "лос бланкос" в последно време. Бетис спечели с 2:1 у дома през миналия сезон, а двубоят на "Бернабеу" завърши наравно 0:0. В края на сезон 2018/19 пък отборът на Бетис триумфира с 2:0 на "Сантяго Бернабеу", което изненада залагащите в бет365. Последната победа над Реал Мадрид срещу този опонент бе преди повече от година и половина - на 13 януари 2019 г. на "Бенито Вилямарин" с 2:1. Прави впечатление, че в три от последните пет мача между двата отбора има попадения в двете врати и предвид факта, че Бетис е домакин в събота, то може да видим размяна на голове. Със сигурност ще се получи доста оспорван двубой, след като Бетис започна отлично новия сезон и ще бъде труден противник за Реал, който ще преследва първа победа за новия сезон.

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Журналистът Стоянов: Или трябваше да го наритам, или да го респектирам
Дата: 24/04, 15:24

Симеонов: Вероятно мнозина в изборния ден ще си останат вкъщи
Дата: 24/04, 15:10

Промениха правилата за отпускане на обезщетенията за безработица
Дата: 24/04, 15:00

Всички стопани на кучета и котки имат срок от няколко дни да изпълнят заповедта във Варна
Дата: 24/04, 14:511 Коментар

Безплатни винетки за хиляди българи
Дата: 24/04, 14:432 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия