Магазинът на „Рубин 2001“ във Варна - перфектното място да купите всичко за ВиК и отопление


Дата: 07/10, 12:21

През 2020 година фирма Рубин 2001 ЕООД откри официално новият си магазин и склад на компанията в град Варна, на ул. "Атанас Москов" №31.

Откриването на обекта ни в град Варна е част от дългосрочната ни инвестиционна програма и бе продиктувано, както от желанието да бъдем близо до клиентите ни в региона, така и от възможността да разполагаме с голяма складова площ и с лесен транспортен достъп. Убедени сме, че ще успеем да гарантираме това, тъй като новият ни обект до края на 2020 година ще се разрасне като площ над 3 пъти и ще предлагаме пълния асортимент от продукти. Освен това, мястото е с отлична локация ” - заявява Александър Джамбазов, управител на фирмата.

Сред основните ни приоритети е предлагането на качествени продукти и цялостни решения за Водопровод, Канализация и Отопление, на оптимално съотношение цена - качество, доставени бързо до клиента, с компетентна техническа помощ при избора и поддръжката им” - допълва г-н Джамбазов.

В новия си обект фирмата, специализирана в търговията на продукти, системи и съоръжения за Водопровод, Канализация и Отопление, непрекъснато разнообразява и увеличава номенклатурата си в пълната и гама, като до края на 2020 година предлага 20% отстъпка за всички PVC тръби и фитинги в обект Варна.

 

Фирма РУБИН 2001 ЕООД е на пазара повече от 20 години. Наложила се е на Българския пазар и е спечелила име и репутация на коректен партньор и доставчик на качествени стоки за ВиК и Отопление, които поддържа в големи складови наличности.

Разполага със складови бази и магазини в София, Пловдив и Варна, и като компания с национално значение, в тях се предлага най-широка гама от продукти за ВиК и Отопление в България на оптимални цени и качество.

Дългогодишният натрупан опит ги е насочил към внимателен подбор на производители с утвърдено име и международен авторитет. Залагат изключително много на качествените марки и продукти, и се стремят да поддържат безкомпромисно ниво в това отношение.

РУБИН 2001 ЕООД е официален представител и партньор на Toshiba, Carrier, Grundfos, Tiemme, Peštan, Fluidmaster, Liv и Tim Sistem.

Фирмата разполага с квалифициран и мотивиран персонал, който ще Ви консултира, съдейства и насочи в избора на подходящите за Вас продукти и решения.

Индивидуалният подход към партньори и клиенти ги прави успешни и полезни.

За улеснение на клиентите e изграден функционален, съвременен и постоянно обновяващ се онлайн магазин, с цел улесняване на търсенето, избора и доставката на желаните стоки: www.rubin2001bg.com

 

* публикация

 

 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мъск отложи пътуването си до Индия
Дата: 20/04, 11:08

В добро състояние са българите, пострадали в автобусната катастрофа в Турция
Дата: 20/04, 10:54

Почина мъжът, който се самозапали на процеса срещу Доналд Тръмп
Дата: 20/04, 10:38

Динко: В болница съм с опасност за живота
Дата: 20/04, 10:172 Коментара

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 20/04, 10:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия