Варненецът Росен Марков поиска оставките на синоптичките от телевизиите, разсейвали мъжете


Дата: 01/10, 15:55

снимки Булфото

С поредната си нестандартна акция избухна днес председателят на "Партия на българските мъже" Росен Марков, предаде от Варна кореспондент на Булфото.

В центъра на морския град, пред Информационния център той поиска оставката на синоптичките Ева Кикерезова от БНТ, Натали Трифонова от bTV и Никол Станкулова от НОВА телевизия. Мотивите му са, че до сега са поискани над 10 оставки, може би само на папата не е поискана оставката. Оставките на красивите синоптички са наложителни, защото българските мъже се разсейват от красивите им крака, гърди и не разбират какво ще е времето.

Според него Великите народни въстания ще станат повече от въстанията в историята на България и за да не изостане Партията на българските мъже и тя иска оставки. ВЕДНАГА! Той им предлага на почнат работа в Партията на българските мъже на двойни заплати и така да увеличат членската маса. Марков призова все пак да се пазим от вируса, затова предлага маска "Мая" - поцинкована кофа, която пази не само от Коронавирус, но предпазва и от тъпота.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Почина момиченцето, извадено от утробата на убитата му майка в Газа
Дата: 27/04, 07:33

Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 27/04, 07:30

Предимно слънчево в събота
Дата: 27/04, 07:21

Лазаровден е
Дата: 27/04, 07:11

Хороскоп за събота
Дата: 27/04, 07:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия