Доктор Тодоров за интервюто на Цънцарова с Мангъров: Тя го притисна да докладва пациентите си, което противоречи на етичния кодекс и на евродирективите


Дата: 27/10, 11:24

Кадър: БТВ и България он ер

Мария Цънцърова си спечели славата на остра журналистка в сутрешния блок на БТВ, докато замества Хекимян. Тя направи изключителни интервюто и "взе скалповете" на Ангел Джамбазки и Марешки с изобличаващи въпроси.

Неделното й интервю с доц. Мангъров обаче не предизвика вълна от похвали в мрежата, както преди.

Валят критични коментари заради натиска, който тя оказа върху Мангъров и анонса на интервюто, който мнозина определят като гавра с доцента и опит за манипулация.

"Единица за журналистическа манипулация и слагачество- 1 Цънцър! В чест на М. Цънцарова от бТВ в предаването 120 мин днес".

Така започва коментар във фейсбук на лекарят Георги Тодоров, който говори за интервюто на Атанас Мангъров по бТВ в неделя. Той публикува и линк към видео от предаването.

Ето и целият коментар на Тодоров в социалната мрежа:

"Единица за журналистическа манипулация и слагачество- 1 Цънцър! В чест на М. Цънцарова от бТВ в предаването 120 мин днес. Всичко компилирано за изказванията на доц. Мангъров, а на една от картинките бях и аз, бе гарнирано с манипулативен извод , от журналист. После , провокацията продължи, като Цънцарова притисна доц. Мангъров да признае ,че нарушава етичния кодекс като докладва пациентите си, което противоречи на Кодекса по професинална етика и на евро директиви и т.н. Той не го направи и не се поддаде на гестаповския подход. Аз лично водя дело да не предавам резултатите на пациентите си, вече спечелено. Така , че всеки дошъл изледван от мен е в екраниран от РЗИ , какъвто и да му е резултата, продължението решаваме заедно лекар-пациент!
А на доц Мангъров... поклон за стоицизма , професионализма и мъжеството.
Последно: Защо в началото на епидемия се тества много , а в края не следва да се тества никой друг освен симтомните с особени симтоми? Защото с типични е ясно, от какво са болни вече, и тест не трябва, а в началото трябва за да се натрупа информация! Прост инфекциозен декурзус морби!
Насладете се на манипулациите на невежеството и нахалството!"



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ценни вещи от "Титаник" на търг утре в Лондон
Дата: 26/04, 23:35

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 26/04, 23:30

Глобиха жена, псувала полицаи в Пловдив
Дата: 26/04, 23:13

Всеки пети у нас е под линията на бедност
Дата: 26/04, 22:52

Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 26/04, 22:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия