Allianz отново e номер 1 застрахователен бранд в света


Дата: 27/10, 14:36

За втори поредна година Allianz беше отличен като най-добър застрахователен бранд в класацията Best Global Brands на Interbrand.

 

Позитивните новини идват в несигурни времена за пазарите и индустриите по света, когато всички се опитват да се справят с предизвикателствата на световната пандемия. Класирането е не само окуражаващ знак за нарастващата сила на бранда, но също така показва и нарастващата роля на Allianz в живота на хората.

 

„Изключително сме горди, че сме номер 1 застрахователен бранд и сме в Топ 40 на най-добрите световни марки. Само за 10 години Allianz се премести от 67-мо място в списъка през 2010 г., със стойност от 4,9 млрд. долара, на 39-о място през 2020 г. със стойност от почти 13 млрд. долара“. Докато половината брандове в Топ 100 не отбелязаха нарастване на стойността си, оценката на Allianz се увеличи със 7 процента, въпреки кризата, достигайки до 12,935 милиарда долара “, каза Кристиан Дюрингер, ръководител Бранд и партньорства в Allianz Group. „Поставили сме си за цел да станем Топ 25 бранд до 2025 г.".

 

Interbrand публикува ежегодно своя доклад Global Best Brand. Той има за цел да идентифицира 100-те най-стойностни бранда в света. Методологията за оценка на бранд на Interbrand беше първата, която получи сертификат ISO 10668.

 

За да участват в класацията, брандовете трябва да бъдат публично регистрирани и да имат глобално присъствие. След това се прави оценка на база на печалбата, обвързана с продажбите на стоки и услуги с тази марка, ролята на бранда, т.е. степента, до която марката влияе върху решението за покупка и накрая на силата на бранда, която се определя от десет различни вътрешни и външни фактора.

 

За да разгледате пълното класиране на Топ 100 посетете: www.bestglobalbrands.com

 

 

* публикация

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



София, Варна и Пловдив вдигали заплатите изкуствено, твърди икономист от КНСБ
Дата: 23/04, 09:08

Училищен работник посегна на 11-годишно дете, заплашиха го с дисциплинарно уволнение
Дата: 23/04, 09:05

Кола се преобърна и падна върху багер в столицата. Шофьорът карал с много висока скорост
Дата: 23/04, 09:04

Няколко места във Варна и региона остават без ток днес
Дата: 23/04, 08:54

Меглена Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев
Дата: 23/04, 08:401 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия