Веселин Маринов: Наистина се уплаших


Дата: 29/11, 19:53

снимка Булфото

Мислех, че К19 е нещо като грип, но осъзнах, че изобщо не  е така. Осъзнах го, когато се наложи да отида в болница. Станах по-дисциплиниран, след като пребoледувах коронавируса, коментира Веселин Маринов в предаването „120 минути“ по bTV, предаде dnes.bg.

Той разказа подробно за борбата си с болестта - в началото е имал лека температура, но след седмица са започнали силни болки в главата и висока температура.

"С нищо не можех да я сваля, наистина се уплаших, когато не можех да се свържа по обективни причини с лекарите си, които евентуално знаеха, че може да ми трябва линейка", споделя Веселин Маринов.

В болницата попада за 5-6 дни, а в една стая е с генералния директор на БТА Максим Минчев, който почина в средата на ноември.

"Невероятен човек с чувство за хумор, помня как го преместиха в интензивното. След като се прибрах вкъщи, говорихме по телефона и той ми каза, че се чувства по-добре. След няколко дни разбрах, че е починал. Много плаках от тази тъжна новина", заяви Веселин Маринов.

Той сподели, че има много познати, които не вярват, че вирусът е опасен: „Аз видях какво се случва в болницата, като на война е, хората издават страшни звуци, а апаратите, които поддържат живота им, също са много шумни“, посочи певецът и благодари на всички медици, които са се грижили за него.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 03:10

На 29 март имен ден празнуват всички, които носят името Марко
Дата: 29/03, 03:00

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 02:40

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 02:40

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 02:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия