Кольо Колев: Партията на Слави Трифонов може да се бори за първото място на изборите


Дата: 05/12, 18:28

Снимка: Булфото

Социологът Кольо Колев направи смела прогноза за парламентарните избори. Той смята, че партията на Слави Трифонов, макар че ще участва за първи път в избори, може и да ги спечели.

Мълчанието на Слави Трифонов по съдържателни политически теми изглежда странно. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 социологът Кольо Колев.

"Има такъв народ" като че ли се опитва да не се изцапа и да запази силите си за финалния спринт. Тази политическа формация разчита на емоцията, която да я изпрати напред. Според мен това е една от формациите, които може да се борят и за първото място на парламентарните избори, заяви Колев.

В чисто емоционален план само нова партия може да обере негативния вот и остатъчната енергия от протестите, добави той.

С думите за предизборна коалиция със Слави Трифонов и Мая Манолова Атанас Атанасов направи нескопосан, дърварски опит да се определи като Опозиция с главно О и получи своя шамар съвсем справедливо, посочи политическият анализатор по повод  постът на Трифонов в социалните мрежи след изказването на Атанасов, в който лидерът на Има такъв народ категорично заявява, че партията ще се яви самостоятелно на изборите.

Не можеш да правиш механично обединение на базата на просто на властта. Трябва да имаш и скелет, нещо, за което се обединяваш, коментира Кольо Колев, пише Novini.bg.

В момента изглежда, че е много трудно управляващите да удържат властта, и в същото време изглежда, че за опозицията е много трудно да я вземе, каза още социологът.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 24/04, 22:40

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 24/04, 22:40

Ергенът пред Криси: Най-голямата ми грешка е, че приех човека до себе си за даденост
Дата: 24/04, 22:29

Доказаните случаи на заболели от коклюш вече са 314
Дата: 24/04, 22:13

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 22:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия