Пристъп на смях в новините на БТВ. Юксел и Станислава Цалова избухнаха след новината, че гълъбът Байдън може да бъде евтаназиран


Дата: 15/01, 20:13

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Колаж БТВ

Пристъп на неконтролируем смях - един от най-големите кошмари сполетя топ водещият Юксел Кадриев и колежката му за времето Станислава Цалова. 

Бурен смях настана в края на новините тази вечер в студиото на БТВ.

 

Водещият Юксел Кадриев не можа да издържи на новината, че гълъб, кръстен Джо на новоизбрания американски президент Джо Байдън, може да бъде евтаназиран за незаконно влизане в Австралия, нарушавайки природозащитни права на страната. Има шанс птицата, намерена в частен двор, да бъде върната обратно, тъй като по номера на крачето й става ясно, че е прелетяла над 13 000 километра, прочете през едва сдържан смях Кадриев. 

След репортажа, водещият професионално овладя пистъпа си и последваха спортни новини с Флорина Иванова, след което - прогноза за времето от Станислава Цалова. В края на прогнозата, синоптичката погледна колегите си Юксел Кадриев, Виктория Петрова, Флорина Иванова и жестовия преводач Силвия Маринова и всички заедно на нова сметка избухнаха в кикот, спомняйки си за птицата с уникално име и съдба, след което прозвучаха финалните акорди на предаването. Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Украински автобус проби мантинелите на магистралата до град Ярослав. Шестима са загинали
Дата: 06/03, 10:24

Защо продуктите на ORTO’S станаха част от ежедневието ви?
Дата: 06/03, 10:07

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева: Направени са над 1500 проверки на заведения за хранене
Дата: 06/03, 10:022 Коментара

През март и април в „ЛИНА”: Шест нови профилактични кампании
Дата: 06/03, 09:50

Лаборатория „ЛИНА” въведе тест за клетъчен имунитет срещу COVID-19
Дата: 06/03, 09:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2021 | Пълна версия