Нинова: БСП подава ръка на всеки, който иска честни избори


Дата: 21/01, 15:46

снимка: Фейсбук/Корнелия Нинова

„Подаваме ръка на всеки, който подкрепя тази надпартийна демократична ценност – честни и прозрачни избори“, това заяви в своя публикация във Фейсбук лидерът на социалистите Корнелия Нинова след среща с извънпарламентарни партии и неправителствени организации.

„Целта на нашата среща е да обединим усилията си, за да гарантираме на българските граждани честни избори. Да има дадем гаранции, че ще защитим гласа им и че той ще бъде отчетен така, както е подаден. Да гласуват свободно и без страх. И да им гарантираме спокойствие в деня на изборите. Предлагаме ви конкретен текст на обща позиция, която стъпва на принципни, конституционни ценности и на общите ни намерения – как да действаме оттук нататък“, това заяви Нинова в началото на срещата.

Лидерът на социалистите подчертава, че днес и утре в дискусията ще участват 20 партии и 10 граждански сдружения.

„Присъствието на толкова много партии и неправителствени организации на срещата означава, че те подкрепят стремежа на левицата за обединение и за гарантиране всеки българин свободно и без страх да изрази волята си и тя да бъде отразена такава каквато е.

Това е държавническата цел, която си поставяме - висока активност, за да има висока легитимност на онези, които ще бъдат избрани от българския народ. Така парламентът ще има висока легитимност в българското общество“, заявява Корнелия Нинова.

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Промяна за всички шофьори - Поставят ни чип на колата при техническия преглед
Дата: 06/03, 09:40

Доктор Мариана Мурджева: „Комбинации между две ваксини не трябва да бъдат правен"
Дата: 06/03, 09:19

Проф. Габровски: Почти всички случаи са с новия щам на вируса
Дата: 06/03, 09:041 Коментар

Възрастна жена падна от шестия етаж на блок в Разград и почина
Дата: 06/03, 08:51

Повече автобуси за Задушница във Варна
Дата: 06/03, 08:34

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2021 | Пълна версия