Как да познаем качествените дамски халати?


Дата: 22/01, 11:43

През последните месеци сякаш опознахме повече дома си. А с това и започнахме да го ценим повече. Започнахме да ценим и силата на домашния комфорт. Бавно, малко по малко, преминахме от деловата мода в своя гардероб към една съвсем различна тенденция, а именно домашната мода.

Разбира се, необходимостта от комфортни дрехи, които да са едновременно удобни и достатъчно стилни, за да не заличават женственото в една дама, е налице не само по време на пандемия. Но може би, именно последните няколко локдауна ни напомниха колко приятно е да изглеждаш и да се чувстваш добре у дома. И естествено, с тази тенденция дойде и друга тенденция.

Дамите все повече обръщат на домашните си дрехи

Някои започнаха да залагат на анцузите и спортните комплекти вместо на роклите в селекцията си от продукти за последното коледно намаление. Други преоткриха дрехи, които никога до сега нито са оценявали, нито дори обличали. Една такава дреха е именно добре познатия, но силно подценяван дамски домашен халат. Ролята му в дамския гардероб е едновременно функционална и визуална. Често, модните дизайнери наричат домашния халат връхната дреха за вкъщи на дамата, която изглежда навсякъде добре, включително и у дома си, дори докато е сама.

Видове дамски халати

Различаваме няколко вида дамски халати според функцията, която изпълняват. На първо място, веднага се сещахме за халата за баня. Той е задължителна част от женския гардероб, като някои жени дори разполагат с летен и зимен вариант. Дамски халати обаче биха могли и да са части от комплекта за спане – например, дълъг халат с нощница, долнище панталон с горнище тип халат и т.н. Съществуват и дамски халати, които са просто за удобство и комфорт на жените, докато са си у дома и се носят постоянно, а не само след баня или при събуждане от сън, докато си приготвяме сутрешното ароматно кафе и закуска за семейството. При всички случаи, като домашна дреха, дамският халат задължително трябва да носи комфорт на жената. А за тази цел той трябва на първо място да бъде качествен.

По какво се отличава качествения дамски домашен халат от некачествения?

След като разгледахме няколко онлайн магазина и търговци на дамски халати за вкъщи, се ориентирахме както в актуалните тенденции при този тип стоки, така и за средните ориентировъчни цени. Качеството на дамските домашни халати обаче често натежава на везната, когато една жена търси нещо едновременно уютно и комфортно. Разбира се, визията си остава важна – това е типична черта на дамите, да избират и с очите. Разбира се, и цената не трябва да е под средната, за да сте сигурни, че купувате наистина качествена стока. А останалите критерии, по които да разпознаете качествените дамски халати, са следните:

Комфортът у дома е начин на мислене, начин на обзавеждане, начин на обличане. Доставяйте си го максимално често без значение дали сте затворени вкъщи по принуда, или просто релаксирате на спокойствие със себе си!

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 09:20

По 30 лева на човек за нова лична карта след няколко дни
Дата: 24/04, 09:18

България може да остане без Тик Ток
Дата: 24/04, 09:12

Отидоха си двете внучета на тъщата на младия меринджей от "Съдебен спор", съобщи Жоро Игнатов
Дата: 24/04, 09:08

Жена е била затисната от джип на паркинг в Пловдив
Дата: 24/04, 09:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия