Антицелулитен масажор Celluless MD - кажете сбогом на целулита


Дата: 22/01, 14:10

Казват, че са малко нещата, които са по-досадни и по-грозни от целулита. За съжаление, това е страдание, с което все по-голям процент от жените трябва да се справят. Но вече това не е трудно! Разработена е изцяло нова система, която ви позволява бързо да унищожите целулита и да придадете естествена гладкост и еластичност на кожата.

Антицелулитен масажор Celluless MD е апарат за вакуумна терапия и е снабден с усъвършенствана push-pull система, която ще сложи край на излишния целулит и мазнини по прост и ефективен начин. Celluless MD се основава на съвременни изследвания, които имат за цел да атакуват първопричината за целулита, а не просто да прикрият симптомите, като повечето други продукти. Всмукателната система внимателно издърпва кожата нагоре, за да подготви малките мастни телца. След това ролката ги масажира. Това отслабва мастните телца, за да могат те да бъдат естествено унищожени и отстранени от тялото. За да работи това обаче, кръвообръщението на повърхността на кожата трябва да бъде добро.

Антицелулитният масажор Celluless MD със своето смукателно действие подобрява кръвообръщението. Тази увеличена циркулация помага на кожата бързо да се върне към естествения си вид и усещане.

Неговият лесен за използване дизайн позволява на всяка жена да се превърне в експерт за нула време. Необходими са само 5 минути на ден, 2-3 пъти седмично.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:


*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



29 март 1848 – Ниагарският водопад престава да тече
Дата: 29/03, 00:15

Още един заподозрян е задържан за атентата в Москва
Дата: 28/03, 23:25

В петък рожден ден има Ахмед Доган
Дата: 28/03, 23:031 Коментар

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 23:00

Камион заседна под Аспаруховия мост
Дата: 28/03, 22:44

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия