DS Home стартира програма „Подарък при закупуване на машинна мазилка“ и „Карта за лоялни клиенти“


Дата: 01/03, 09:20

Разговаряме с г-н Красимир Иванов – търговски директор на DS Home

Г-н Иванов, запознайте ни накратко с компанията, която представлявате.

DS Home” е от водещите на национално ниво компании в сектор търговия със строителни материали и изделия за дома. Клиентите припознават в нас не просто доставчик, борса или строителен хипермаркет, а надежден партньор, който е запознат с технологичните специфики в строителството и предлага адекватни решения. Комплексни и навременни! Качествени продукти на най-добрите марки, необходими за всички етапи в изграждането на една сграда до ключ, попълват асортимента ни. А лоялното ни и дългогодишно партньорство с брандовете, които представляваме, ни позволява да бъдем гъвкави и в ценообразуването.

 

 

Каква предвиждате да е 2021 г за DS Home ?

Макар строителството да бележи ръст през трудната за много други сектори година, сме подготвени за предизвикателството на новото време. Планирали сме интересни маркетингови активности, които от една страна ще облекчат бюджета на нашият лоялен клиент и партньор, а от друга ще му дават повече възможности за избор, пазарувайки от нас. Продължаваме да работим и в посока разширяване на продуктовата гама в магазините ни, за да достигнем до по-широка аудитория, която да се възползва от атрактивните предложения при нас.

Разкажете ни за актуалните програми за клиенти?

Стартирахме едновремено две програми. Едната е насочена към клиентите ни, които пазаруват в магазините на дребно. Всеки може да вземе там своята клиентска карта, с която ще пазарува с отстъпка. Големите ни магазинни, където поддържаме разнообразие освен на строителни материали, изобилстват и от инструменти за домашния майстор, всичко необходимо за планирания ремонта, за градината, домашни потреби, бани, подови и стенни облицовки…. са в Бургас, Добрич и Албена.

 

Втората е програма "Подарък" при закупуване на машинна мазилка. Разбира се, тя е специално за строителите. При сключване на договор за покупка на машинна мазилка конкретен вид и достигане на определени количества, получава подарък. Кампанията е до края на годината и лесно биха могли да се достигнат поставените таргети. Единственото условие е закупуване на мазилката от DS Home. Към нашия слоган, който гласи - „С нас можеш всичко“, бих допълнил „..достъпно, бързо, а и получаваш подаръци“.

DS Home

София 0878 814 823; Варна 0885 224 252;

Бургас 087 681 2700; Добрич 088 813 4141; Албена 088 582 7856

www.dshome.bg

 

 

 

 

 

 

*публикация

 

 


 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.На днешния ден рожден ден имат
Дата: 11/04, 01:10

Националната информационна система: 43 починали и 1352 нови случая с ковид у нас за последния ден
Дата: 11/04, 00:53

11 април - Професионален празник на стоматолозите в България
Дата: 11/04, 00:29

На този ден в историята: Концертната зала Концертгебау в Амстердам отваря врати
Дата: 11/04, 00:04

"24 часа": Почина майката на бургаската художничка Лора Янева, която си отиде в края на март и остави бебе-сираче
Дата: 10/04, 23:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2021 | Пълна версия