DS Home стартира програма „Подарък при закупуване на машинна мазилка“ и „Карта за лоялни клиенти“


Дата: 01/03, 09:20

Разговаряме с г-н Красимир Иванов – търговски директор на DS Home

Г-н Иванов, запознайте ни накратко с компанията, която представлявате.

DS Home” е от водещите на национално ниво компании в сектор търговия със строителни материали и изделия за дома. Клиентите припознават в нас не просто доставчик, борса или строителен хипермаркет, а надежден партньор, който е запознат с технологичните специфики в строителството и предлага адекватни решения. Комплексни и навременни! Качествени продукти на най-добрите марки, необходими за всички етапи в изграждането на една сграда до ключ, попълват асортимента ни. А лоялното ни и дългогодишно партньорство с брандовете, които представляваме, ни позволява да бъдем гъвкави и в ценообразуването.

 

 

Каква предвиждате да е 2021 г за DS Home ?

Макар строителството да бележи ръст през трудната за много други сектори година, сме подготвени за предизвикателството на новото време. Планирали сме интересни маркетингови активности, които от една страна ще облекчат бюджета на нашият лоялен клиент и партньор, а от друга ще му дават повече възможности за избор, пазарувайки от нас. Продължаваме да работим и в посока разширяване на продуктовата гама в магазините ни, за да достигнем до по-широка аудитория, която да се възползва от атрактивните предложения при нас.

Разкажете ни за актуалните програми за клиенти?

Стартирахме едновремено две програми. Едната е насочена към клиентите ни, които пазаруват в магазините на дребно. Всеки може да вземе там своята клиентска карта, с която ще пазарува с отстъпка. Големите ни магазинни, където поддържаме разнообразие освен на строителни материали, изобилстват и от инструменти за домашния майстор, всичко необходимо за планирания ремонта, за градината, домашни потреби, бани, подови и стенни облицовки…. са в Бургас, Добрич и Албена.

 

Втората е програма "Подарък" при закупуване на машинна мазилка. Разбира се, тя е специално за строителите. При сключване на договор за покупка на машинна мазилка конкретен вид и достигане на определени количества, получава подарък. Кампанията е до края на годината и лесно биха могли да се достигнат поставените таргети. Единственото условие е закупуване на мазилката от DS Home. Към нашия слоган, който гласи - „С нас можеш всичко“, бих допълнил „..достъпно, бързо, а и получаваш подаръци“.

DS Home

София 0878 814 823; Варна 0885 224 252;

Бургас 087 681 2700; Добрич 088 813 4141; Албена 088 582 7856

www.dshome.bg

 

 

 

 

 

 

*публикация

 

 


 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Всички българи да свалят на телефоните си приложението Е-Здраве, предупреди д-р Симитчиев
Дата: 19/04, 11:07

Най-търсената професия: ЕС търси 12 милиона работници за соларния сектор
Дата: 19/04, 11:06

Сватба в Хелс Китчен
Дата: 19/04, 11:01

Никол Станкулова: Минус 3 градуса и побеля от градушка в тази част на България
Дата: 19/04, 10:53

Вдигнаха с 30 процента заплатите на военните
Дата: 19/04, 10:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия