Велислава Кръстева, ДПС: Това управление се провали и с битовата престъпност


Дата: 26/02, 16:57

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър NOVA NEWS

Битовата престъпност беше особен акцент на по-малкия креслив партньор на управлението на тази коалиция, която в момента управлява, обаче само в предизборната им кампания. И това е една от сферите на  политиките, в която това управление също се провали, защото борбата с битовата престъпност означава ефективно правораздаване, свързаност между МВР, съд, прокуратура и всички институции, и разбира се, стратегия на държавата на изпълнителната власт по отношение на превенцията за тази престъпност. 

Това каза Велислава Кръстева от ДПС в "Пресечна точка" по NOVA NEWS.

По този въпрос, точно вие като парламентарна сила, какво направихте? Ами, колкото и да не ни е приятно, ние сме в опозиция и като опозиция ние имаме отговорност пред нашите избиратели, да отчитаме грешките, които прави изпълнителната власт с подобен род проблеми. Защото проблемът е сериозен. Проблемът е социален и национален, защото се касае за качеството на живот в малките населени места, но този проблем засяга въпросът с образованието, въпросът с интеграцията. И разбира, се въпросът с правораздаването, но трябва да се настоява това да не бъдат само предизборни лозунги. А това да бъде неизменна част от програмата на следващото управление, допълни Велислава Кръстева.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Звездата от „Борат 2“ Мария Бакалова започва снимките по нов холивудски филм
Дата: 11/04, 01:37

На днешния ден рожден ден имат
Дата: 11/04, 01:10

Националната информационна система: 43 починали и 1352 нови случая с ковид у нас за последния ден
Дата: 11/04, 00:53

11 април - Професионален празник на стоматолозите в България
Дата: 11/04, 00:29

На този ден в историята: Концертната зала Концертгебау в Амстердам отваря врати
Дата: 11/04, 00:04

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2021 | Пълна версия