4 тенденции в килимите за впечатляващ дом през 2021


Дата: 08/03, 18:47

Светът на интериорният дизайн се променя всяка година. Модните тенденции се влияят от събитията около нас и актуалните нужди на модерното поколение. Последната година донесе неочаквани трудности, които промениха изцяло живота у дома. Много от нас прекарвахме цялото си време вкъщи, заради което трябваше да превърнем хола в мултифункционално помещение за работа, образование, забавление и почивка. Това ни накара да обърнем внимание и да подобрим живота у дома - да го направим по-уютен и комфортен.
Монотонното ежедневие накара много от нас да търсят промяна, а свободното време, с което разполагаме сега, е чудесен повод за редекориране на жилището.
Килимът е лесен и бюджетен начин да се даде нов живот на всяка стая. Комбинирайте го с нови възглавнички на дивана или друг аксесоар и готово - получавате съвсем нова атмосфера в помещението!
А ето и най-актуалните тенденции при килимите, за които да се оглеждате през 2021:
1. Натурални килими
Всяка година светът става все по еко ориентиран. Затова на мода са килимите от натурални материи като вълна, памук и сезал. Тези материи са по-издържливи от синтетичните, което ще ви даде възможността да се радвате на красивата визия на своя килим за дълги години!
 
2. Минималистични килими
Ако сте любители на минималистичните декори, сега е вашият момент! Геометрични шарки в бяло, бежово и меки неутрални цветове са любим акцент през 2021 за една напълно завършена стилна визия. В подобна обстановка е лесно да се отдадеш на истински релакс след работния ден.
 
3. Килими с релефна текстура
Килимите от сезал и тези с визия на сезал ще добавят текстура в интериора. Тук отново присъства идеята за неутрални тонове, които носят спокойствие. Изглеждат елегантно и натурално и са много лесни за поддръжка!
 
4. Смели и цветни килими
Позабавлявай се с ярки цветове! Синьо, тюркоаз или топло жълто и оранжево са чудесно допълнение към мека мебел с неутрални цветове. Класическите десени изпълнени в ярки цветове продължават да са особено популярни и тази година. В модерен или винтидж дизайн, ярките килимите ще носят усмивка у дома всеки ден!
 
Можеш да откриеш всички тези килими в магазин КАМКО, град Варна, бул. Сливница 160. А само в месеца на жената, те са ви подготвили намаления на избрани актуални колекции! Посети магазина точно на 8ми март и вземи допълнителен подарък към всеки закупен килим!
 
Без значение коя от тези модни тенденции изберете да последвате, една малка промяна у дома ще ви зареди много свежа енергия! Красивата и уютна атмосфера у дома е важна за вашата пълноценна почивка и позитивното настроение на цялото семйство.
 
 
* публикация
 
 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Връщат броячите на светофарите за зелена светлина
Дата: 29/03, 08:59

На 29 март свързана със Слави Трифонов талантлива варненка празнува рожден ден
Дата: 29/03, 08:56

Тагарев: Акад. Денков ме увери, че моето име по време на преговорите не е споменавано
Дата: 29/03, 08:51

Без ток на няколко места във Варна и региона днес
Дата: 29/03, 08:30

Лекар дари кръв, за да спаси пациента си
Дата: 29/03, 08:291 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия