Защо продуктите на ORTO’S станаха част от ежедневието ви?


Дата: 12/03, 12:20

Споделени преживявания - защо продуктите на  ORTO’S станаха част от ежедневието ви?

 

“Всъщност и до ден днешен не мога без ортопедични стелки. Особено ние младите, търчим нагоре-надолу и не си даваме сметка, какво причиняваме на тялото си, ако не сме си погледнали краката” Вижте повече: Ортопедични стелки от Orto’s.

 

“Преди 3 години получих дискова херния с излив. Прекарах три много тежки месеца. След препоръка от приятелка, дойдох в Orto’s, като изобщо не предполагах, че проблема може да бъде в стъпалата ми!” Вижте повече за Състояния на стъпалото, за които имаме доказани решения.

 

“Преди 8-9 години имах проблем с едно кокалче на десният крак, което ме болеше. Отидох на лекар, който ми препоръча да си намеря удобни обувки, които са ортопедични и с които да започна да ходя” Вижте повече за Състояния на стъпалото, за които имаме доказани решения.

 

“Почти всеки човек има проблем с гръбнака и кръста. Когато бях с обикновени обувки, много бързо ми се изморяваха краката и кръста” Вижте повече на https://ortos.bg

 

“Благодарение на специализираните ортопедични обувки на Orto’s, открих удобство и ежедневието ми е по-интензивно. Ежедневното активно движение е част от терапията на диабетната невропатия, което е социално значимо заболяване и доста разпространено в България.” Вижте повече за Състояния на стъпалото, за които имаме доказани решения.

 

 

 

* публикация

 

 

 

 

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 20:10

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 20:10

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 20:10

Експерт по право: Ако президентът не е съгласен с някой служебен министър, ще трябва да отстъпи
Дата: 28/03, 20:08

Руски военен самолет се разби в морето край Севастопол
Дата: 28/03, 20:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия