Предстоят четвъртфиналите за Лига Европа


Дата: 07/04, 17:05

След затишието покрай мачовете на националните отбори за квалификации на световното, сега ни предстоят отново вълнуващи срещи от Лига Европа. Мачовете се очакват от феновете на играта с нетърпение, а обичащите залозите вече със сигурност са анализирали статистики и новини около тимовете. За тези, които ще търсят атрактивни коефициенти ще опишем някои от пазарите за мачовете, които се предлагат в Bwin.

Гранада – Манчестър Юнайтед

Победата за домакините е оценена доста високо с 5,75, но това е нормално с оглед на класите и представянето на двата тима. Победа за Манчестър е 1,66, но дали ще дойде лесно и до колко е ще се получи предстои да видим. Насочвам вниманието ви към коефициента за паза „двата отбора да вкарат гол“, той е 2,05, което е доста добър коефициент за залог. Манчестър е ясно, че имат качество в нападението, но Гранада като домакин едва ли ще иска да завърши мача без гол поне. Освен това те бяха в дълга серия от мачове, в който задължително бележеха и серията беше прекъсната в последния кръг от испанското първенство срещу Виляреал и загубата с 0-3. Според мен днес гол във врата на англичаните ще има, а и те ще върнат поне един.

 

Арсенал – Славия Прага

Букмейкърите дават предимство на домакините и оценяват победата им с 1,55. Арсенал загубиха с 0-3 от Ливърпул преди няколко дена и настроението им едва ли е на висота. Те са задължени да се върнат на победния път и да не разочароват феновете, но това ги поставя под напрежение. Славия Прага отстраниха коравия тим на Рейнджърс и идват със самочувствие, те със сигурност ще търсят гол на чужд терен. За мен интересен пазар за мача е над 2,5 гола, който се оценява на 1,80. За да се намали риска може да се играе и на над 1,5 гола, но там коефициента е 1,28. Ако все пак се залага на живо може да се изчака 15- та минута и тогава при липса все още на гол да се залози на над 1,5 гола в мача при доста по-добър коефициент.

 

Аякс – Рома

Това е интересен и очакван сблъсък. Букмейкърите дават предимство на домакините и тяхна победа е оценена с коефициент 2. Победа за гостите е 3,50. Вероятно е домакините да спечелят, но не бива да се подценява Рома. Според мен е добре да се залози на „двата отбора да отбележат“, като се вижда че и букмейкърите предвиждат голяма доза вероятност това да се случи и го оценяват с 1,60. Вероятно е Аякс да отбележи поне 2 гола, те са в чудесна форма и това е много вероятно, така че залог на над 1,5 гола в мача е много удачен, макар че е оценен само на 1,20.

 

Динамо Загреб – Виляреал

След фурора си срещу Тотнъм, днес хърватите са оценени като аутсайдер в двубоя с Виляреал и победата им е с коефициент 3,90. Победа за гостите е оценена на 2. Очакванията като цяло са за по-малко голове, но според мен поне 2 гола в мача ще има и пазарът „над 1,5 гола в мача“ е оценен на 1,40. Тук може да се рискува и с „двата отбора да отбележат“, което се оценява на 1,95. Напълно възможно е да се случи, Динамо вкараха на Тотнъм, а Виляреал идва след победа с 3-0 в испанското първенство.

Не забравяйте, че това са първи двубои, предстоят реванши и е вероятно отборите, особено гостите да подходят внимателно и по-прибрано към двубоя си.

 

 

*публикация

 

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 22:20

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 22:20

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 22:20

Много тежка катастрофа преди час във Варна
Дата: 28/03, 22:10

Брутални обвинения и закани в “Ергенът”
Дата: 28/03, 22:05

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия