Макс Кредит – бързи кредити при честни условия


Дата: 14/04, 19:35

Макс Кредит е изцяло българска компания, ориентирана към потребителското, небанково кредитиране, така наречените бързи кредити. Компанията започва своята дейност през февруари 2012 година, като основната й цел е да предостави на клиентите си бърз, надежден и сигурен достъп до пари, тогава когато имат нужда от тях. Отдадена изцяло на клиентите си, Макс Кредит предлага високо качество на обслужване, спокойствие и сигурност в продуктите, които предоставя.

Кредитните продукти, които Макс Кредит предлага на своите клиенти са изключително разнообразни и изцяло съобразени с техните нужди. За хората, работещи на трудов договор, компанията предлага „Макс Релакс“ за суми от 150 лв. до 3 000 лв., на удобни месечни вноски. За хората, работещи на граждански или друг договор, или просто за тези, които предпочитат да плащат вноските си на всеки 2 седмици, компанията предлага „Макс План“, отново за сумите от 150 до 3 000 лв. Хората в пенсионна възраст пък могат да се възползват от специално разработения за тях продукт с много изгодни условия – „Макс План Плюс“ и да усвоят суми до 2 000 лв., за да се чувстват сигурни и спокойни, че ще могат да погасят месечните си разходи навреме.

Като повечето компании за потребителско кредитиране, Макс Кредит предлага и така желания кредит до заплата. Неговото основно предимство е, че за разлика от останалите такива кредити, които трябва да бъдат върнати в срок от един месец, този заем има възможност да бъде разсрочен на 3 месечни плащания. По този начин се осигурява спокойствие за потребителя, при затруднения да погаси задължението си в срок.

В постоянно променящия се свят, в който живеем, Макс Кредит се адаптира много бързо, като предлага на своите клиенти различни начини за кандидатстване:

Има много причини, заради които да изберете Макс Кредит за свой кредитор пред останалите многобройни фирми за бързи кредити. С Макс Кредит знаете, че цената, която виждате, е крайна – няма изненадващи такси, кандидатстването е напълно безплатно. Не се изисква да предоставите поръчител или гарант. Служителите на компанията ще ви отделят време за индивидуална, финансова консултация, която е съобразена изцяло с разполагаемия ви бюджет и нужди. Основната ни цел е удовлетвореността на клиента. Информацията, която получавате, е предоставена на достъпен и разбираем език. Бързият кредит от Макс Кредит е с фиксирана лихва за целия период на договора, а вноските са равни всеки месец, за да може лесно да се планират разходите. Също така при необходимост може да рефинансирате кредита си без собствени средства.

За лоялните си клиенти Макс Кредит има специално разработена програма, която включва много отстъпки, от които може да се възползвате, както и специално разработени промоции.

Помислено е и за доволните клиенти, които препоръчват компанията на свои близки и познати - те могат да се възползват от програмата “Препоръчай и спечели” и да получат ваучер за пазаруване за всеки нов клиент, който усвои бърз кредит от Макс Кредит, благодарение на препоръката.

Удобството на бързите кредити е неоспоримо, а Макс Кредит определено може да бъде окачествена като компания, която е честна и открита със своите клиенти. Приоритет на фирмата е удовлетворението на клиентите, като предоставя бърза и навременна помощ в трудни моменти при честни, ясни и справедливи условия.

Посетете сайта на компанията: maxcredit.bg, където можете лесно и бързо да кандидатствате за кредит, както и да научите всички подробности, които ви интересуват.

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Съдят шофьор на такси, убил пешеходец през август 2022 г.
Дата: 16/04, 13:08

Рафаел Надал: Това е последният ми сезон в тура. Като не можеш - не можеш
Дата: 16/04, 12:58

Нарушителите на пътя ще получават писма от семейства на загинали заедно с фишовете
Дата: 16/04, 12:54

Всички с Уейз в колата получават нова услуга от Гугъл
Дата: 16/04, 12:43

Денонощие без новинарски емисии в Гърция заради стачка
Дата: 16/04, 12:36

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия