Исторически успех за талантите на СКТМ „Комфорт“


Дата: 11/04, 21:32

Снимка Фейсбук/Стоян Поппетров

Исторически успех записаха децата на СКТМ „Комфорт“. Талантите спечелиха 14 медала - 5 златни , 4 сребърни и 5 бронзови, на държавното първенство по тенис на маса до 12 години в  Панагюрище.

Мирослав Шмидт (9 г) е шампион на България за втора поредна година в индивидуалната надпревара, както и на двойки и смесени двойки.

Людмил Димитров(11 г) е вицешампион и шампион на двойки заедно с Мирко, както и вицешампион на смесени двойки с Нина Николова от Перник.

Виктор Димитров (9 г) за втора поредна година се нареди сред медалистите с бронзово отличие в индивидуалното, сребърен медал на двойки с Мартин Симеонов от Плевен и бронзов медал на смесени двойки с Лила Лъвчиева от Русе.

Анна Гудеманова(11 г) е вицешампионка на България в индивидуалното и бронзова медалистка в смесените двойки с Мартин Симеонов от Плевен.

Тома Николаев (11 г) взе бронзов медал на двойки с Берк Рида от Русе.

СКТМ “Комфорт” е шампион в отборното първенство при момчетата и бронзов медалист при момичетата.

Много силно представяне и за Данаил Кирилов (10 г), който се класира в първите 8 на смесени двойки и в първите 16 в индивидуалното, както за най-малките момичета на клуба -Полина Енчева(9 г, класирала се в първите 16), Белослава Балканска (8 г), Самара Чуктай(10 г) и София Стефанова , които допринесоха за успеха в отборното първенство, което беше определено на базата на най-предно класираните 3 състезатели от всеки клуб.

Благодаря на целия треньорски екип ,родителите, ръководителите на клуба, на фирма “Комфорт” ООД ,която толкова години подкрепя клуба и тези талантливи деца. Без всички вас, нямаше да постигнем тези успехи, каза треньорът на СКТМ „Комфорт“ Стоян Поппетров.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Разград дадоха 2 години затвор на мъж за кражба на колело и ползване на чужди банкови карти
Дата: 23/04, 23:04

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 23/04, 23:00

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 23/04, 23:00

Журналистът Димитър Стоянов е пуснат на свобода срещу 5 хил. лв. гаранция
Дата: 23/04, 22:46

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 23/04, 22:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия