Вашият хороскоп за днес


Дата: 14/04, 07:11

Снимка Pexels

Една от зодиите днес трябва да внимава как борави с парите си, за да няма финансови изненади, вечерта пък ще предостави възможност на друга зодия за ползотворни срещи от личен характер, а трета я очакват приятни изненади.

Овен
Днес на Вашия любим човек много ще му се иска, да привлече вниманието Ви по всякакъв възможен начин. Хубаво ще бъде, ако този начин се окаже вкусна храна, потребно шкафче или ласкава целувка. Че може и да се натъкнете на скандали , истерии и претенции...

Телец

Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят начин значително да подобрят своето положение. Но парите не са всичко, за което трябва да помислите сега. Не по-малко внимание заслужават личните отношения: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални перспективи, тъй като днес ще имате реална възможност да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да направите кариера, вероятно ще намерите начин да отстраните това досадно препятствие, пише lamqta.com.

Близнаци

Днес за себе си ще откриете някаква истина, която отдавна се счита очевидна и разбираеме за всички. . Вашият любим човек ще се радва на това откритие заедно с Вас, а даже и повече от Вас. Постарайте се да запомните онова, което ще разберете през този ден, защото в бъдеще ще Ви потрябва.
 

Рак

Кога за последен път сте се вглеждали в хората? Направете прекъсване в рзботата си и идете на някое многолюдно място: в парк, ресторант или търговски център, и се огледайте наоколо. Тоалети, прически, модели на мобилни телефони - всичко това ще е много интересно за Вас. Прекрасно ще се разнообразите, наблюдавайки колко са странни хората. Това е начало на фаза в живота Ви , която ще бъде посветена на наблюдение на света. Не само ще изпитате удоволствие, но и ще научите много нови неща.
 

Лъв

Сдържаност, планомерност в действията, както и умение да поддържате необходимата дистанция при контактите с околните, ще са необходими за Вас през целия ден. Сутринта би трябвало да се заемете с рутинна работа, в която се допускат и даже приветстват оригиналните , творчески елементи. През деня ще придобият допълнително значение контактите с партньори и приятели. Няма да имате време да мислите за дреболии и детайли. Не допускайте необмислено боравене с финансите, както и неуправляеми емоции.
 

Дева

Не бързайте с новите инициативи през първата половина на деня : голяма е вероятността да направите куп щуротии под влияние на някакви илюзии, бурни чувства или неверни съвети. През това време от денонощието не трябва да правите нищо, което би довело до обостряне на хронични заболявания. Най-благоприятното време от деня ще бъде след обяд. Колебанията и съмненията( например подозрения в нечестни намерения на партньор или клиент), ще бъдат бързо разсеяни. Вечерта е подходяща за занимания от личен характер, решаване на творчески задачи и любовни срещи.
 

Везни

Готови ли сте за поредния ден, изпълнен с романтика, двусмислени погледи и тем подобни неща? Разбира се, да. Подгответе се, както трябва, защото това ще продължи още някое време, особено ако в скоро време сте се запознали с някого. Помнете, че е много важно да бъдете открити за всичко ново. По-рано, когато са се опитвали да Ви запознаят с някого, това се е превръщало в пълна катастрофа, но този път всичко може да завърши по съвършено различен начин.
 

Скорпион

Този ден ще се окаже успешен за вас, тъй като точно знаете какво искате и не се страхувате от трудностите. Минало е времето на колебания и съмнения и сега трябва да действате, даже и да възникне съблазън да почакате и повече от благоприятния момент. Изгодни ще бъдат сключените през този ден сделки, а може и да разчитате на примамливи делови предложения. Емоционалният фон на деня не се отличава със стабилност, Вие ще успеете да запазите външното спокойствие и да не давате воля на раздразнението си. Близките ще намерят начин да Ви зарадват. Може да очкавате приятни сюрпризи.
 

Стрелец

Май-вече Ви е необходимо, да излезете от своите национални граници. Никога не са Ви мамили толкова чуждите земи, обичаи и начин на живот. Освен това просто изгаряте от нетърпение да си купите разговорник и да започнете да се приготвяте. Важно е да решите до колко е сигурен транспорта за пътуване, за да можете веднага да изчезнете. През втората половина на деня шма възможност да получите неочаквано предложение за пътуване.
 

Козирог

На Вашия любим човек сега ще е трудно да се справи със себе си и да реши, какво точно не ми достига в този живот за пълно и абсолютно щастие. Възможно е резултатът от подобни мисли да стане повод за доста сериозен конфликте с Вас, но това трябва просто да се преживее...
 

Водолей

Някакви съвършено неочаквани и много приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден . Ще напомнят за себе си хора, които винаги се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли чувства. Денят е подходящ за възстановяване на всякакви отношения - и романтични , и делови. Само че трябва да сте на ясно, че промените, станали с Вас, няма да позволят общуването в предишния дух. Това също е и удачен ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята индивидуалност - безупречният вкус няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще повдигнат настроението Ви.
 

Риби

Нека днес имате един ден, обсипан с цветя! При това съвсем няма да бъде нужно да харчите пари за скъпи букети. Просто намерете време да отидете заедно там, където има много цветя – в оранжетията, картинната галерия или градината. Няма значение дали са истински или нарисувани. И при всички тези цветя, в обкръжението на потресаващата красота, просто очаквайте обяснение в любов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Сняг на парцали се изписва в част от България
Дата: 19/04, 20:17

Ива Христова: Има риск от епидемия от коклюш през следващите седмици
Дата: 19/04, 20:15

Драма между съпрузи в „Стани богат“
Дата: 19/04, 20:11

Иван Горанов: Санираме сградите все едно гримираме мъртвец
Дата: 19/04, 19:591 Коментар

ПР експерт: Ротацията все пак се състоя
Дата: 19/04, 19:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия