bgQueens - грижата, която всяка кралица заслужава


Дата: 18/04, 07:34

Продуктите на MATRIX са водеща марка в сферата на красотата, част от компанията L’Oreal USA’s Professional Products Division. Те са създадени преди повече от 40 години от двама професионални фризьори, а освен това и съпрузи. Те искали да създадат и да предадат на фризьорите по целия свят професионални продукти за коса, с които да правят своите клиенти щастливи. С течение на годините продуктите на MATRIX се утвърждават на пазара и биват силно предпочитани и използвани от голям процент професионални фризьорски салони, пръснати по цялото земно кълбо.
 

Ние, в bgQueens, имаме желание да помогнем на всяка една жена да се чувства като КРАЛИЦА и смятаме, че за да започне една дама да се чувства така, тя трябва да започне с професионална грижа за косата си. Точно поради тази причина, решихме да запознаем всички вас с продуктите на MATRIX, за да може всяка от вас да получи ПРОФЕСИОНАЛНА грижа за косата си, дори и в домашни условия.

Тъй като всяка една жена има нужда от различна грижа за косата си, ние смело можем да заявим, че сме се погрижили да ви предложим широка гама продукти на MATRIX, готови да помогнат на косата ви, спрямо нуждите ѝ.

 

Получете професионална грижа за косата ви, дори и в домашни условия, и станете част от елитната група кралици на България - направете поръчка онлайн на нашия сайт с безплатна доставка в цялата страна за поръчки над 40 лв - shop.bgqueens.com

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Смяната на часа тази събота срещу неделя е опасна за много хора, предупредиха лекари
Дата: 28/03, 15:23

Кметът Благомир Коцев нареди конкретни мерки за справяне с посегателствата върху уличното осветление
Дата: 28/03, 15:18

Пускат сирените на 1 април в много български градове
Дата: 28/03, 15:03

Промени в една от линиите на "Градски транспорт" - Варна
Дата: 28/03, 15:00

Полша разби мрежа за разпространение на руска пропаганда през новинарски сайтове
Дата: 28/03, 14:58

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия