Аптечната верига Фрамар влиза в град Варна


Дата: 19/06, 06:10

Вероятно жителите и гостите на Варна вече са забелязали, че в града намериха своето място и две нови аптеки от популярната марка Фрамар. Първата от тях се намира на улица ул. Александър Рачински №29 и е управлявана от маг. фарм. Рени Железова. Аптеката е разположена на добре познатия за варненци „Нептун“.
Втората аптека Фрамар се намира на ул. Юрий Венелин №28 и е управлявана от маг. фарм. Гергана Гечева. Аптеката е разположена на едно от възловите места във Варна - улиците Юрий Венелин, Патриарх Евтимий и булевард Владислав Варненчик, на броени метри от МакДрайв. В план е и отварянето на трети обект от популярната верига, на друго знаково за Варна място.
 
Кое е различното в работата на аптеки Фрамар, с какво ще бъдат полезни те за варненци, коментира Диана Димитрова, изпълнителен директор на Фрамар Холдинг АД
Варна за нас е предизвикателство, като всеки нов за веригата Фрамар град. За нас е чест да бъдем част от аптечните услуги в региона. Едновременно с това отново залагаме на основните параметри на работата на аптеки Фрамар.
 
Фрамар залага на комбинацията от качествено и компетентно обслужване, в добра и позитивна атмосфера, с оригинални продукти – без да допускаме компромис никъде.
 
В каква посока се развива аптечната верига Фрамар?
 
Североизточна България, най-общо казано. Предстои отварянето на нова аптека в Русе, за която обучаваме персонал. Следим възможностите и в други градове от региона – Шумен, Добрич, Разград. Радва ни топлият прием и положителни отзиви, които съпътстват всеки нов Фрамар.
 
Екипът на Фрамар приема работата си сериозно и отговорно. В ход е разработката на голям логистичен център в гр. Стара Загора, където ще могат да се обслужват растящият брой аптеки. Там ще бъде и новият дом на онлайн аптеката framar.bg, която обслужва над 10 000 пратки месечно само за българския пазар. Планира се и изграждането на производствено помещение, което ще позволи да бъдат произвеждани сертифицирани хранителни добавки и медикаменти, които да излизат под собствен white-label. На местно ниво Фрамар си партнира и с Тракийски университет, където спомогнат за обучението на помощник-фармацевти. Методите на работа, стандартът и опитът на фармацевтите на аптеки Фрамар са еталон за изграждане на нови кадри.
 
Да пожелаем успех на аптеки Фрамар на варненска почва!
*публикация


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.„МТГ-Делфин“АД търси семейство да живее и поддържа почивна база
Дата: 26/07, 06:11

Индонезия удължи санитарните си мерки. Болниците на места са препълнени
Дата: 26/07, 06:00

Шериф от американския щат Флорида си сложи огромна златна верига и започна да реди рими
Дата: 26/07, 05:00

„Прегърни готвача“ Данчо и хапни от испанската му паеля – в сряда, в комплекс „Ролбата-Наутилус“
Дата: 26/07, 04:00

В понеделник ще е отново слънчево и горещо
Дата: 26/07, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2021 | Пълна версия