Нинова: Днес Слави казал, че съм "никаква". Като имаш претенции да управляваш България можеш ли поне на един въпрос да кажеш какво ще правиш или ще шикалкавиш


Дата: 17/06, 20:09

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадри: Булфото и 7/8 ТВ

Лидерът на БСП Корнелия Нинова написа гневен пост във фейсбук срещу Слави Трифонов. По-рано днес, на среща със студенти в Пловдив, лидерът на "Има такъв народ" изрази учудването си защо Зоран Заев се е срещнал с Бойко Борисов и Корнелия Нинова, които, по думите му, в момента не са никакви в държавата, а само лидери на партии. Според Трифонов, единствените, с които македонския премиер е трябвало да се срещне, са президентът Румен Радев и служебният министър-председател Стефан Янев.

Ето какво написа Нинова във фейсбук профила си:

"Днес Слави Трифонов казал по повод срещата ни със Зоран Заев, че съм "никаква". Първите седем години и Класическата гимназия не ми позволяват да правя оценки за него с подобни епитети. Но като БЪЛГАРКА искам да го попитам каква е неговата позиция по въпроса с присъединяването на Република Северна Македония към ЕС.

Като имаш претенции да печелиш избори и да управляваш България, може ли поне по един въпрос да кажеш какво ще правиш. Или ще шикалкавиш, за да не ядосаш или българския народ, или някоя външна сила.

Моята позиция е ясна и днешната среща беше повод още веднъж да се каже в очите на Заев открито и честно: вашето членство в ЕС не може да бъде за сметка на българския национален интерес. Не изпълнявате договора за добросъседство, използвате език на омразата към нас, пренаписвате историята, следователно не сме съгласни да започнете преговори за членство. Вие сте ни партньори, но над всички стои българският интерес. Хайде, Слави да те видя как ще произнесеш тези думи.

Пробвай. Не боли. Просто се иска да имаш...... характер.

P.S. И не ме слагай наедно с Борисов. Той днес полегна и предаде ,и род, и отечество".



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На днешния ден рожден ден има Наско Сираков
Дата: 26/04, 03:00

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 26/04, 02:40

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 26/04, 02:40

Манчестър Сити с важна крачка към титлата
Дата: 26/04, 02:30

Гръцките хотелиери са недоволни от високите данъци
Дата: 26/04, 01:57

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия