Сиди: От това изчегъртване равносметката е, че от 9 млн. българи 2 млн. ги няма - тях ги изчегартаха


Дата: 18/06, 08:28

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър Нова тв

Мисля, че некадърните политически назначения трябва да бъдат изчистени, така че служебното правителство прави добре. Но за мен най-важното е да не се допусне ситуацията в предишния парламент, когато имаше едно високомерие от страна на опозицията към БСП, когато БСП предложи да се увеличат пенсиите. С недостойни трикове пенсиите не бяха увеличени. Същото беше и с назначенията на предишното правителство с назначенията в енергийните комисии, когато се предложи мораториум, опозицията също не подкрепи разумните идеи. Това коментира в предизборен дебат в студиото на Нова в Минчо Христов от БСП. 

Служебният кабинет не е никаква прелюдия към коалиция между БСП и ДБ, както твърдят ГЕРБ. Това, което става е да се насочат прожекторите към местата на най-силната захапка, където е завладяна държавата. Разбирам, че ГЕРБ предпочитат да пускат фишеци, тъй като не искат да обяснят проблемите, посочи Антоанета Цонева от Демократична България.

Това, което в момента с е случва, е нормално. 30 години се занимаваме с изчегъртваме. Истината е, че от 9 млн. българи изчегъртаха 2 млн. Това се случи за тези години. Когато дойде ново правителство, добре е да се смени екипа. Когато дойде служебното правителство, може да са най-лошите хора на света, обаче аз не разбрах какво общо има шефа на митницата или шефа на НАП с изборите. Всяко правителство, разбира се, има право да си смени екипа, но не и изчегартване, коментира Александър Сиди от Българи патриоти.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Антоанета Костадинова: Само за секунди изпитах съжаление, че не устисках докрай
Дата: 26/07, 07:55

60% от французите вече са ваксинирани поне веднъж
Дата: 26/07, 07:41

Четири самолета тръгват от ЕС за Сардиния, заради пожарите на острова
Дата: 26/07, 07:27

Северна Япония се разтърси с 5,1 по Рихтер
Дата: 26/07, 07:15

Д-р Симеон Матев: До 40° от 28 юли до 4 август
Дата: 26/07, 07:05

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2021 | Пълна версия