Лилия каза "Да" на Велин на премиерната „Графиня Марица“ във Варна


Дата: 19/06, 14:10

Снимки ТМПЦ

Най-голямата изненада на премиерната „Графиня Марица“ на 18 юни 2021 във Варненската опера поднесе Велин Михайлов – Коломан Жупан, който пред препълнената зала на Основна сцена коленичи пред любимата си Лилия Илиева – Лиза и я помоли да се омъжи за него. Трябва да й се признае, че макар и не по-малко учудена от всички останали, на нея не й трябваше много време, за да каже заветното „Да“. 


Така към емоцията от великолепното представление се добавиха аплодисментите, овациите и усмивките на присъстващите, над 600 души, сред които и заместник-министърът на културата, проф. Борислава Танева и главният редактор на престижното германско музикално издание "Das Opernglas" Yeri Han. Всички с очевидно удоволствие станаха свидетели на щастливия обрат в живота на Лилия и Велин, повторили съдбата на своите герои от „Графиня Марица“. И не само на тях.

Да припомним, че юбилейната „Графиня Марица“ на голямата режисьорка Вера Немирова идва половин век след постановката във Варна на нейния баща Евгений Немиров, в която главната роля изпълнява бъдещата му съпруга Соня Дойчинова. Както тогава, така и сега, варненската „Графиня Марица“ продължава да събира артистични и човешки съдби, като красиво доказателство за величието на изкуството и на любовта!
Известни с вокалното си и артистично майсторство в много театри, Лилия и Велин са имали най-много общи участия във Варненската опера. Независимо дали в оперета, мюзикъл или гала концерт, те винаги раздават себе си докрай и не просто спечелват, а направо завладяват публиката със своята енергия, всеотдайност и професионално можене. Магнетични артисти, те са врекли себе на изкуството и един на друг. 

Поздравления за блестящата импровизация, Велин!
И не забравяй, че тя стана блестяща, благодарение на партньорката!
Поздравления за правилната реакция, Лилия!
Пожелания на двамата за най-голямото щастие на света и най-високите върхове в изкуството!



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Манчестър Сити с важна крачка към титлата
Дата: 26/04, 02:30

Гръцките хотелиери са недоволни от високите данъци
Дата: 26/04, 01:57

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 26/04, 01:50

Чави продължава като треньор на Барселона
Дата: 26/04, 01:30

Започна изграждането на временно пристанище за доставяне на хуманитарни помощи в ивицата Газа
Дата: 26/04, 01:01

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия