Модерни мъжки маратонки


Дата: 22/07, 17:06

Удобните мъжки маратонки са един от задължителните елементи в гардероба на всеки мъж. Техните характеристики ги изстрелват почти винаги в класациите за предпочитани обувки, защото с тях ходилата се чувстват комфортно, могат да бъдат изработени от различни материали и не на последно място – успяват да се впишат перфектно във всяка една визия. Именно поради тези причини днес решихме да Ви представим няколко съвета за модерни визии, включващи в себе си мъжки маратонки, за да можете и Вие да ги съчетаете с Вашето облекло.

Какво облекло да изберете, за да създадете перфектната спортна визия?

Много често се смята, че мъжките маратонки могат да бъдат само и единствено част от една спортна визия. Това е само мит и ние ще го развенчаем след малко. Въпреки всичко, започваме именно с предложение за Вашия перфектен спортен аутфит, защото смятаме, че удобството трябва да бъде на първо място за всеки един от нас.

За да изглеждате стилно дори в спортен екип, то тогава Ви препоръчваме да избирате мъжки маратонки в цвят, подобен на облеклото Ви, за да създадете една пълна цветова хармония.

Можем ли да комбинираме любимите мъжки маратонки към спортно-елегантна или елегантна визия?

Отговорът е категоричен и с радост установяваме, че през последните години модните тенденции са водени само и единствено от нашето удобство. Ето защо изборът на мъжки маратонки е чудесен, когато искаме да заложим на елегантна или спортно-елегантна визия. Можете да ги съчетаете с панталон, изчистен модел дънки или елегантен костюм. Препоръчваме Ви да изберете чисто бели сникърси например, които могат да се комбинират успешно с всякакви други цветове. Ако не сте любители на светлите цветове и трудно ги поддържате, можете да заложите на черни мъжки маратонки или такива, които перфектно биха се съчетали с нюансите на Вашето облекло.

Как да изглеждаме още по-модерни с нашите маратонки?

Ако всички изброени трикове са Ви вече известни, то сега ще споделим още нещо интересно с Вас.

Ако искате визията Ви да изглежда още по-екстравагантна и модерна, то тогава можете да съчетаете цвета на маратонките си с цвета на Вашата вратовръзка или папийонка. Изглежда загадъчно, но и в същото време привлича и вниманието на околните.

Следващото интересно предложение е подходящо за любителите на слънчевите очила с цветни стъкла. Те са широко популярни днес и пред нас съществува все по-голям избор от нюанси, на които можем да се спрем, а заедно с това и да ги съчетаем с любимите ни цветни мъжки маратонки.

Разбира се, няма да сбъркате, ако комбинирате Вашите маратонки с раница или друга спортна чанта като резултатът ще бъде впечатляващ.

Ако все още не сте открили точния модел обувки за Вас и Вашата модерна визия, можете да го направите, като разгледате онлайн магазина ни на ccc.eu. и да поръчате директно с доставка до вашия дом. Можете да пробвате избрания от Вас модел и на място във физическите ни магазини.

Вашата визия може да изглежда изключително стилно и впечатляващо, дори ако заложите на мъжки маратонки и елегантен костюм. Важно е само да знаете няколко простички правила за тяхното съчетаване, а резултатите ще Ви изненадат!

* публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Борусия Дортмунд взе аванс пред Пари Сен Жермен преди реванша в Шампионската лига
Дата: 02/05, 00:19

2 май - Борисовден е
Дата: 02/05, 00:07

Облачно и дъжд в четвъртък
Дата: 01/05, 23:24

Ергенът поиска допълнителна роза и не изгони никой тази вечер
Дата: 01/05, 23:11

Откриха скелет на гигант при разкопки за строеж в община Средец
Дата: 01/05, 23:01

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия