Екстрактор помпа и Mini Water Filter са вашият избор за почивка сред природата


Дата: 05/08, 05:50

Не може да има никакво съмнение, че отдаването на почивка сред природата и пълното отпускане сред нейните красоти, се гарантира от осигурената безопасност и защита за човека.
Подходящата екипировка е задължителна в този случай, а тя е пълноценна само, ако в раницата има изключително полезни продукти за туризъм и горски преходи.
На вниманието на грижливите и отлично подготвени пътешественици предлагаме две първокласни изделия за техния списък.
Онлайн магазин https://stayaliveshop.com/ представя продукти, свързани с екстремния начин на живот и оцеляването в тежки условия.
 
Екстрактор помпа комплект за извличане на отрова, е изключително лек и компактен. Лесен за използване, той би се превърнал в полезен спътник на вашето приключение.
Важно е да знаете, че помпата за изсмукване на отрова осигурява силно вакум засмукване. Безопасна е за деца и помага при третирания на ухапвания, ужилвания от оси, стършели, паяци, скорпиони, комари и други насекоми.
Екстракторът е препоръчан от медицината, като единственото приемливо устройство за първа помощ при ухапвания от змии. Проектиран е специално, така че да бъде най-мощното всмукателно средство за безопасно отстраняване на отрови.
Неговата сила е толкова мощна, че не е необходимо да се прави разрез. Екстракторът премахва отровите, които причиняват болката, като всмукването се постига просто, чрез натискане на буталото надолу с помощта на палец и два пръста.
 
Вторият специален продукт на онлайн магазина е филтърът за пречистване на вода Mini Water Filter, който служи за премахване на бактерии и паразити до близо 100 процента.
Уредът е с рядка и технологично усъвършенствувана медицинска мембрана с кухи влакна за кръвна диализа. След премахването на бактериите и паразитите е необходимо да изхвърлите остатъчната вода със спринцовката за обратно промиване и да го съхранявате на сухо място след всяко използване.
Прилага се на открито, на къмпинг, при туризъм и за оцеляване. С теглото едва 52 грама, филтърът е удобен и лесен за ползване. Има капацитет 5000 литра, което прави 1320 галона, а дебитът му е 800 литра на минута.
За контакти:
Сайт: https://stayaliveshop.com/ 
 
*публикация


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Цветанов обявява до дни решението си как ще се явят на изборите
Дата: 23/09, 14:37

Метеоролог прогнозира киселинни дъждове във Франция заради изригналия вулкан
Дата: 23/09, 14:24

Разбиха престъпна група за търговия с бъбреци
Дата: 23/09, 14:12

Съветник от ГЕРБ предложи част от градските чешми във Варна да бъдат премахнати
Дата: 23/09, 14:10

Доброволци ще почистват Южния плаж във Варна на 25 септември като част от кампанията #ПромениКартинката
Дата: 23/09, 14:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2021 | Пълна версия