Хороскоп за неделя


Дата: 19/09, 07:09

Снимка Pexels 

Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Телец

Днес си струва да си отдъхнете от компанията на Вашия любим човек , и за дълго да се посветите на нещо по-малко поетично, но пък по-полезно: например на обучение или на четене на книга, до която доста дълго време не сте могли да се доберете. А и на Вашия любим човек малко свободно време няма да е излишно...
 

Близнаци

Имате много изостанала работа и не е зле, до колкото е възможно, да се оправите с част от нея. През днешния ден отношенията Ви с любимия човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се съсредоточите в своите чувства. Може би не би било зле да отидете заедно някъде на почивка. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и меланхолия. Втората половина на деня е отлична за развлечения.
 

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще испеете, и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.
 

Лъв

През този ден явно ще Ви се прииска, да пофлиртувате с някого. При това, съществуването на Вашия постоянен любим човек съвсем няма да бъде пречка: в края на крайщата не става въпрос за изневяра, а само леко заиграване - нещо като тренировка на собствената привлекатрелност и неотразимост. Да се надяваме, че той ще разбере това!...
 

Дева

Денят носи огромен потенциал за реализация на Вашето „аз” , но може лесно да го изпуснете, отделяйки прекалено внимание на своята външност. Иначе Ви очакват приятни срещи, развлечения и клубове. В семейството Ви цари пълно разбирателство, но на Вас все ще Ви се струва , че това е затишие пред буря. Настройте се положително, защото всичко е наред. От сутринта ше сте настроени на щурутии, но след като направите накоя и друга, ще се укротите и ще дочакате спокойно вечерта. А и днес звездите са на Ваша страна. Вечерта си уредете посещение на някакво културно мероприятие.
 

Везни

Днес най- вече ще се нуждаете от добри новини. Може да ги получите - звездите не казват нищо по този въпрос... Трябва да сте по- внимателни при шофиране или пресичане на улиците като пешеходец, защото са вероятни неприятни изненади. Във финансовата сфера може да очаквате успех.
 

Скорпион

Ако искате вярвайте, а ако искате – недейте, но някой от членовете на Вашето семейство ще Ви помогне да разрешите всички материални затруднения, които изпитвате в момента. В края на крайщата, ако помислите, има един човек, на когото преди време сте помогнали да се измъкне от много заплетена ситуация. Защо не му позвъните сега? Дори и да не може да Ви даде това, което Ви е нужно, може пък главата му да роди някоя идея, която да Ви бъде от полза.
 

Стрелец

Убедете се в това, че точно знете, къде звършва приятелството и започва любовта. Днес ще Ви бъде много лесно да прекрачите тази граница както към едната, така и към другата страна. Трябва точно да знаете какво правите и какво Ви е нужно, иначе всичко може да завърши по най-неприятния за Вас начин.
 

Козирог

Ще преуспеете в работата, ако успеете да се отклоните от схватки с конкурентите. Всички проблеми се старайте да решавате по дипломатичен път, и тогава просто няма да имате равни. Денят е подходящ за обсъждане на сложни проблеми от всякакъв характер: ще успеете да намерите верния тон, да избягвате двусмислени изказвания и да убеждавате събеседниците си в своята правота. Ако още не сте уверени в чувствата си към някоя особа( например, защото романът Ви е започнал съвсем скоро), бъдете наблюдателни: днес ще можете да забележите нещо, способно да повлияе на по-нататъшното развитие на отношенията. Ако на време свалите розовите очила, може да избегнете сериозни разочарования.
 

Водолей

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „снабдите” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови да реагирате, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен житейски опит.
 

Риби

Звездите Ви приканват към спокойствие и сътрудничество, вдъхновявайки всички и всеки за сключване на примирие, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако отдавна чувствате нужда да прекратите пререканията между своите близки, бъдете уверени, че можете да направите това, дори и без да полагате усилия. Тъй като Вашят знак е известен с особено чувствителните си антенки, Вие сте основн лидер сред всички, които биха се заели да изпълняват тази длъжност.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Испания: Реал може да представи Мбапе през август
Дата: 29/03, 06:00

Феноменален Гришо смачка Алкарас и е на полуфинал
Дата: 29/03, 05:48

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 29/03, 05:20

Подадени са проекти за саниране на жилищни сгради по ПВУ за над 152 млн. лв.
Дата: 29/03, 05:001 Коментар

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 04:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия