Крум Зарков: Не съм кандидат на Румен Радев за председател на БСП, искам БСП да стане лява привлекателна партия


Дата: 30/11, 17:44

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър бТВ

Аз ще се кандидатирам за председател на БСП, защото мисля, че БСП може много повече, тези избори покзаха, че трябва да настъпи промяна. Можем да дадем ново лице, нова атмосфера на БСП, коренно различно нещо, а не скандали и обвинения между водещите лица, което нашите симпатизанти заслужават, защото става въпрос за най-голямата партия вляво. Аз ще участвам на пряк избор, избор, който се провежда от членовете на партията, в други процедури не участвам. Това заяви Крум Зарков в „Лице в лице“ по бТВ.

Подходът, който беше приет при преговорите за кабинет и който бе изискан от БСП, бе да се говори за политики по публичен начин. Аз останах от срещата, която проведохме, с впечатление на добронамереност, на разпознаване на различните идеи и търсене на общите позиции. Не трябва да се казва занапред: аз съм министър на БСП, а да се казва: аз съм министърът и трябва да изпълня споразумението, което четири политически сили са подписали и трябва да търся подкрепа на всяка една от тях във всеки един момент, за да го направя. Аз няма да приема министерски пост, ще си изпълнявам моята парламентарната дейност, там където групата реши, че съм полезен, но се концентрирам в личен план към установяването на БСП като автентична лява привлекателна партия. Дали съм кандидат за председател на БСП на Румен Радев? Колкото съм джендър, толкова съм и на Румен Радев кандидат, допълни Крум Зарков.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Къци Вапцаров разкри колко плаща, за да учи сина му в Германия
Дата: 24/01, 12:01

Жена загина, а мъж е ранен след сблъсък на две коли между Карлово и Пловдив
Дата: 24/01, 11:53

Във Варна насрочиха протест на Аспарухов мост срещу високите сметки за ток, но никой не дойде
Дата: 24/01, 11:48

ГЕРБ ще обезсилва президента: Иска премахване на служебните кабинети
Дата: 24/01, 11:441 Коментар

Дядо се ядоса и намушка внука си с нож в Русе
Дата: 24/01, 11:43

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия