Голям детски празник на 1 юни в Grand Mall


Дата: 30/05, 05:20

Куклен спектакъл, творческа работилничка, огромна пинята, снимки с екзотични папагали и големи отстъпки в Playground чакат малчуганите в най-големия търговски център на Варна.

 

Grand Mall ще бъде детска територия за 1 юни! За Деня на детето в най-големия търговски център на Варна ще бъде пъстро и весело, домакините са приготвили поредица от забавления за малчугани, които ще зарадват и родителите. Празничната зона ще бъде ет. 2, където за малките гости на комплекса ще има поредица от забавни изненади.

Началото е в 11:30 с кукления спектакъл "Приказка за седемте козлета", който ще изнесат любимите на децата актьори от Варненския куклен театър. Те ще разкажат вечната приказка на Братя Грим, и малчуганите ще научат как с приятели добри може да се надхитри дори и страшният вълк. Но това не е всичко, в спектакъла ще се появят и познати герои от други приказки, за да бъде финалът още по-хубав.

Голямата изненада очаква децата пред Playground. Там в 12:20 ще се появи огромна Пинята, с която малчуганите знаят как да се справят по най-забавен начин. А Playground ще предостави специални намаления за детския празник.

В 13:30 отваря творческата Работилничка за рисуване. Под напътствията на куклените актьори младите таланти ще създават сами пролетни цветя и пеперуди от различни материали. Ще могат и да се рисуват лицата на самите мъници.

Колко шарен може да е празникът, ще покажат и Папагалите, които ще очакват децата в два къта за снимки, за да запечатат родителите многоцветен спомен от този прекрасен миг от детството на своите съкровища.

Ще има и много лакомства за малки и големи, осигурени от домакина на празника Grand Mall в партньорство с производителите “Победа”, “Зайо Байо” и “Алпи”.

Вход свободен.

Бъдете в Деня на детето в Grand Mall, ет. 2, пред Playground, за да споделим радостта от детството!

 

Повече открийте в сайта и Фейсбук страницата на Grand Mall

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



МВР: Бомбените заплахи в София идват от страна извън ЕС
Дата: 28/03, 18:47

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 18:40

Ники Кънчев издаде голяма тайна за “Стани богат”
Дата: 28/03, 18:35

Хванаха въоръжен до зъби в Ямболско
Дата: 28/03, 18:15

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 18:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия