Безплатни консултации с турския специалист по бъбречни и чернодорбни трансплантации проф. д-р Бюлент Юнал на 4-ти юни 2022 в гр. София


Дата: 29/05, 06:10

Ние от ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ знаем, че търсенето и откриването на специалисти от световна класа е трудна, понякога непосилна задача за българските пациенти. Това е причината на 4-ти Юни 2022 в гр. София, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ с удоволствие да посрещне за пореден път един от най-добрите специалисти по бъбречни и чернодорбни трансплантации- проф. д-р Бюлент Юнал. Той ще гостува в България по покана на нашия  управител – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината. Всички пациенти, които имат нужда от бъбречна или чернодробна трансплантация, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с хирурга. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402; 0878 500 940 и да си запишат час.

Безплатните консултации с Проф. д-р Бюлент Юнал са насочени към:

Кой е Проф. д-р Бюлент Юнал?

Проф. д-р Бюлент Юнал завършва медицинското си образование в Медицинския факултет на университета „Çukurova“ през 1996 година. Специализира обща хирургия в Учебно-изследователска болница „Нумуне“ в Анкара през 2001 година. През 2008 година е стипендиант в Националния институт по рака в Клиниката по хирургична онкология, Болница Magee-Womens на Университета в Питсбърг в САЩ. Участва в обучение по трансплантация и онкологична хирургия в Университета в Гисен-Марбург, Германия през 2010 г. Получава титлата доцент през 2007 години и професор – през 2015 година. Екипът на проф. д-р Юнал е вторият най-успешен екип в света за трансплантация на черен дроб

Основните клинични области на интерес на Проф. д-р Бюлент Юнал включват:

Членство в професионални организации

Професионални награди на Проф. д-р Бюлент Юнал:

 

Научни публикации

Проф. д-р Бюлент Юнал има множество публикации в международни и национални научни издания. Участвал е като лектор в множество национални и международни научни срещи и семинари.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Бюлент Юнал в София на 4-ри юни 2022 година трябва да си запишат час предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 и 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg. Имайте предвид, че по време на консултациите с проф. д-р Бюлент Юнал, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

 

*публикацияПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Възрастна пешеходка почина, след като бе блъсната от 15-годишен
Дата: 05/07, 11:36

На антиевропейски протест в Скопие изгориха Френското предложение заради страх от "българска асимилация"
Дата: 05/07, 11:30

В щабквартирата на НАТО Швеция и Финландия подписаха протоколи за присъединяване
Дата: 05/07, 11:26

Николай Събев: Ще придобием най-модерните и сигурни влакове
Дата: 05/07, 11:212 Коментара

Радостин Василев: Ако стана министър на вътрешните работи, Рашков ще ви се стори като пролетна птичка
Дата: 05/07, 11:112 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия