Как бързо да премахнем страданията


Дата: 16/03, 04:30

Използват го при мускулни крампи и травми, депресия и кардиологични смущения

Лекари от различни специалности се обединиха и избраха своя фаворит. Сблъсквали се с какво ли не в своята практика, те са категорични – масленият магнезий ефективно се справя с мускулните крампи и с някои кардиологични смущения, съдейства за по-ефективния контрол на кръвната захар и за облекчаване неприятните симптоми при полиневропатия, а при физически активните хора намалява мускулната треска и опасността от травми.

Благодарение на маслената си формула специалната разработка, известна у нас с името MagCombo, се усвоява много добре от организма и работи изключително ефективно. Зад ефикасността на MagCombo застанаха и препатили, които в негово лице виждат силен коз срещу много болежки.

 

КРАМПИ? НЕ ИМ СЕ ДАВАЙТЕ

Дали заради напрегнатото ежедневие или заради ниското качество на храната, а може би и заради двете, оплакванията от отпадналост, безсъние, крампи и изтръпвания зачестили в кабинета на общопрактикуващия лекар от Бургас д-р Стела Янкова. За преборването им тя открила сигурен помощник в лицето на MagCombo. Той спечелил доверието ѝ не само заради изключителното си качество, а защото с него тя постига най-важното – доброто здраве на пациентите.

MagCombo е ефективен при крампи и безсъние

Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

Работя като общопрактикуващ лекар и в кабинета ежедневно ме посещават пациенти с оплаквания с разнородно естество. В случаите на обща отпадналост, умора, безсъние, мускулна слабост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и др., които ясно подсказват недостиг на магнезий в организма, аз предписва MagCombo (Магнезий комплекс). Той се отличавасредостаналите продукти със своет висок съдържание на чист магнезий, както и със своята комплексна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.

Наблюденията ми показват категорично, че редовният прием на MagCombo повишава нивата на магнезий в кръвта. По този начин той повлиява пряко изявата, продължителността и силата на мускулните крампи. Допълнително, подобрява тонуса и нервно-психичното състояние. Пациентите също са доволни от MagCombo, защото той гарантира бързи и стабилни резултати с прием само на 1 капсула дневно.
Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

MagCombo е ефективен срещу крампи

Проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника „Нервни болести“ към Втора МБАЛ – София

Крампите са едно от най-често срещаните оплаквания, а най-лесната и бърза стъпка, която може да предприеме всеки, е да си набави незабавно магнезий. За целта препоръчвам прием на хранителни добавки. В моята практика изключително добри резултати постигам с MagCombo (Магнезий комплекс). Той съдържа високи дози чист магнезий и се усвоява пълноценно от тялото. Експертно формулираният му състав, където са комбинирани високо концентрирано количество магнезий и витамини от група В, категорично осигурява положителен ефект и облекчение. Препоръчвам MagCombo на моите пациенти, защото е подходящ при широк спектър неврологични състояния – плексит и радикулит, крампи, полиневропатия, диабет тип 2 (за контрол на електролитния баланс), отслабена чувствителност в крайниците и т.н.
Проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника „Нервни болести“ към Втора МБАЛ – София

Мария Василева, 31 год., Варна

Именно от крампите успяла да се отърве варненката Мария Василева, която открила своя спасител в лицето на MagCombo. Справила се веднъж с мъчителните спазми, тя отново се радва на пълноценен живот.

С MagCombo се чувствам прекрасно
Поради болки във врата, коленете и едната ръка и сериозни проблеми с кръста посещавам рехабилитация. Заедно с всички тези неща ми се появиха и крампи. Терапевтът ми препоръча незабавно да започна да пия магнезий.

Досега не бях приемала магнезий, но след като проучих какво се предлага, аз се спрях на MagCombo. Вече 7 месеца го пия без прекъсване и спокойно мога да заявя, че съм направила правилния избор. Крампите изчезнаха и се чувствам много добре. Доволна съм и го препоръчвам от все сърце.
Мария Василева, 31 год., Варна

 

СЪРЦЕТО РАБОТИ КАТО ЧАСОВНИК

За никому не е тайна колко важен орган е сърцето. А замисляли ли сте се какво всъщност е то? Сърцето е най-силният мускул в нашето тяло, а „работните му смени“ са 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Натоварване, което лесно може да извади извън строя дори най-добрата машина.

Затова, за да издържи на натоварването и да не ни предаде, сърцето се нуждае от ежедневна подкрепа. Като експертно средство, което поддържа нормалния сърдечен ритъм и спомага за ефективен контрол на кръвното налягане, специалистите единодушно посочват магнезия. Давайки ежедневно високи дози чист магнезий, MagCombo е надежден съюзник в ръцете на специалистите. В качествата му се е уверил и столичният кардиолог д-р Васил Колев, чиято клинична практика недвусмислено е потвърдила, че на MagCombo може да се има доверие.

MagCombo подкрепя най-натоварения мускул – сърцето

Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „Александровска“ – Клиника по пропедевтика на вътрешните болести „Проф. Стоян Киркович“, София

Магнезият е елементът с най-осезаемо и важно участие в ензимните процеси на тялото ни и е кофактор в над 300 ензимни реакции. Той се смята за невероятно значим за поддържането на общото ни здраве, за превенция на редица сериозни заболявания, както и за лечение на вече зародили се такива. Основната роля на магнезия е да се грижи за равновесието на нервната и мускулната система. А най-силният и същевременно наатовареният с работа мускул в нашето тяло е сърцето.

Като практикуващ кардиолог с клиничен опит в най-натоварените болници в страната бих казал, че изборът на добър магнезиев продукт е първото условие за ефективна магнезиева терапия. Предвид блестящите му продуктови характеристики и отчетените положителни ефекти върху пациенти, аз препоръчвам MagCombo (Магнезий комплекс). Той доставя концентрирано количество чист магнезий в тялото, който се усвоява в много голяма степен. Използвам успешно MagCombo в терапевтични схеми за регулиране на сърдечния ритъм, както и за подобряване контрола на хипертонията (високото кръвно) и наблюдавам добри резултати. Препоръчаният прием от само 1 капсула MagCombo на ден улеснява пациентите. Те се чувстват добре и са доволни.
Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „Александровска“ – Клиника по пропедевтика на вътрешните болести „Проф. Стоян Киркович“, София


 

ПОДСИЛВА ИМУНИТЕТА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

Изправени лице в лице с всякакви вируси и заплахи през годината, имунитетът ни е подложен на сериозно изпитание. Доказал неведнъж своята ефективност както пред лекари от различни сфери на медицината, така и пред вече изпиталите на свой гръб тежестта на последствията от магнезиевия недоимък, като първа помощ в кризисната за здравето ситуация се посочва специалният магнезиев комплекс – MagCombo. Комбинирал в себе си концентрирано количество чист магнезий плюс комплекс от най-важните за добрия имунитет витамини от група В и витамин С, дозирани в съответствие със здравните нужди на българина, той не само повишава устойчивостта на организма, но е и достатъчно мощно оръжие за отблъскване на болестотворните заплахи на два фронта едновременно.

MagCombo облекчава неврологичната болка и укрепва имунитета

Д-р Гергана Стефанова, невролог, Поликлиника „ Изток“, Перник

Неврологичните заболявания са широк спектър, но повечето имат една обща черта – силната болка. Ежедневната болка е мъчение за пациента и води до изтощаване на целия организъм – психика, имунна система. Затова не е случайно, че тези лица са емоционално лабилни, появява се безсъние, стават податливи на разболяване дори при най-малките промени във времето. Много често страдат и от болезнени мускулни крампи. За да бъдем в помощ на нашите пациенти, ние, невролозите, трябва да подхождаме комплексно към терапията и не само да овладяваме симптоматиката на основното заболяване, а да поддържаме целия организъм здрав. За целта аз използвам специалния комплекс MagCombo (течност в специална капсула, произведен по технологията LICAPS™ за предварително разтваряне и безкислородно запечатване на течни вещества в твърди желатинова капсули), който представлява комбинация от чист магнезий в най-оптимални количества плюс изкаалючително важните за нервната и за имунната система витамини В2, В6, В12 и С. Активните вещества се разтварят бавно в маслена среда по протежение на тънките черва, което гарантира пълноценното им всмукване в кръвообращението, а витамин С допълнително подпомага усвояването на магнезия. Практиката ми досега сочи, че при прием само на 1 капсула MagCombo на ден резултатите още след 10-ия ден на приема са много добри – пациентите са удовлетворени, защото той е подобрил както здравето им, така и качеството им на живот. Това ми дава увереността, че в условията на повишен риск от разболяване MagCombo е най-подходящият избор за хората с неврологични оплаквания, тъй като той ще облекчи състоянието им и същевременно ще укрепи техния имунитет.
Д-р Гергана Стефанова, невролог, Поликлиника „Изток“, Перник

 

ВЪВ ФОРМА БЕЗ МУСКУЛНА ТРЕСКА

Дискомфортът в мускулите не е „привилегия“ само на по-възрастните – от него се оплакват дори и 20-годишните, особено когато следват всички правила на здравословния начин на живот и спортуват активно. Затова, независимо дали сте се отдали на професията спортист или тренирате от време на време за тонус, MagCombo е онова нещо, с което хем ще се лишите от мускулната треска, хем ще се предпазите от травми.

Най-доброто съотношение доза–ефект

д-р Емил Тодоров - ортопед-травматолог, лекар на ФК Литекс

Лицата, занимаващи се активно със спорт, имат по-специфични нужди. Затова е лечението им изисква различен подход. За правилното функциониране на мускулите при и след физическо натоварване аз препоръчвам прием на високи дози чист магнезий. От практиката досега съм установил, че само с MagCombo пациентите ми получават най-доброто съотношение доза–ефект. Действието му е подсилено с добавените витамини от група В + вит. С. MagCombo подпомага възстановяването след натоварване и намалява опасността от поява на разтежения, спазми и разкъсвания на мускулни влакна. Само с 1 капсула на ден постигам двете най-важни за спортиста неща – по-добро представяне и пълноценно възстановяване.
д-р Емил Тодоров - ортопед-травматолог, лекар на ФК Литекс


 

КАК ДА ПРЕБОРИМ ДЕПРЕСИЯТА?

Не е за вярване, но депресията е второто най-разпространено заболяване след сърдечно-съдовите проблеми. Макар у нас все още да е приемано за тема табу, все повече хора си дават сметка за важността на психичното равновесие. А най-хубавото е, че не кой да е, а природата ни е дала най-силния антидепресант – магнезият. Доставяйки концентрирани количества магнезий в тялото, MagCombo е силен коз в нашите ръце.

Върнах си спокойствието и усмивката

Росица Лазарова, Велико Търново

Месеци наред бях много напрегната психически. Без причина. Постоянно си мислех, че нещо лошо ще се случи на децата ми, на мен. Един ден ме наболяват гърдите, мисля че е инфаркт. Следващ ден главата... мисля че е инсулт и т.н. Дойде момент, когато започнах да усещам и физически проблеми—постоянно главоболие, горещи капчици (пръски) по кожата, изтръпвания в различни части по тялото. Дори едното ми око постоянно играеше е сякаш се схващаше.

Тези симптоми се нижеха един след друг в продължение на около година. Все някакъв нов симптом излизаше. Започнах да вдигам кръвно до 150/100. Ходих на невролог. Една камара лекарства пих и сменях над половин година. Не знам как реших сама, че трябва да пия магнезий и витамини В. Отидох в аптеката и поисках най-добрите. Тогава си взех MagCombo. Пих 3–4 дни и започнах да се чувствам по-спокойна.

След 2 месеца прием всички напрежения изчезнаха. Кръвното и пулсът ми се нормализираха. Направих пауза от 3–4 месеца, а сега го пия отново, защото покрай този коронавирус бях започнала пак да се напрягам. Вече се чувствам спокойна. MagCombo действа перфектно както на физическото, така и на психическото ми състояние. Имам енергия, възвърнах си нормалния ритъм на живот.
Росица Лазарова


 

„ПРИСЪДАТА“ ДИАБЕТ И ПОСЛЕДСТВИЯТА – ДИАБЕТНА ПОЛИНЕВРОПАТИЯ

Диабетът е едно от най-коварните заболявания. В началото животът е поносим, но с напредването на времето диагнозата се превръща в присъда. Особено ако се е появила диабетна полиневропатия. Състояние, при което болезнените спазми в мускулите ни докарват до моменти, в които да мразим собствената си плът, а нервните окончания по крайниците ни са толкова чувствителни, че и най-ефирното докосване причинява непоносимо страдание. И всичко това е отключено от магнезиев дефицит, до който са довели отклоненията в нивата на кръвната захар. Тъй като специалният маслен магнезий съдържа високи дози чист магнезий, той бързо успява да набави на тялото необходимото му количество. Дори при прием само на 1 капсула дневно отшумяването на неприятните симптоми се наблюдава още в първите 5–7 дни. Приемът трябва да продължи поне 6 месеца, споделят препатили, за да се подсигури траен и устойчив във времето ефект.

Масленият магнезий „укроти“ полиневропатията
Диабетичка съм от 43 години и съм на 4-кратен прием на инсулин. Имам и диабетна полиневропатия. Дълги години страдам от болки в краката и ръцете, от схващане на мускулите и сухожилията – крампи. Изпила съм стотици таблетки с магнезий, но вече нищо не ми помагаше. Животът ми стана нощен ад.
 

Арсенка Туцова, 80 год., София, Председател на Диабетно дружество „Св. Никола“

Когато видях реклама на MagCombo, веднага си поръчах 6 кутии. Надеждата ми беше в него и тя се оправда. Спасението дойде след 4–5 капсули – ужасяващите нощни крампи утихнаха. В момента съм на 14-ата капсула и няма и следа от крампите. Подобри ми се сънят, отчаянието ми премина и сега съм с настроението на здрав човек въпреки многобройните ми заболявания. Напълно съм искрена и продължавам да разказвам моя случай, за да знаят повече хора за MagCombo и да намерят спасение, както се случи при мен. Продуктът е надежден, действа веднага и бързо оправдава гласуваното му доверие.

С уважение и надежда за добро здраве за всички ни!

Председател на Диабетно дружество „Св. Никола“

 

 

 

ПРЕЖДЕВРЕМЕННИТЕ КОНТРАКЦИИ – СЕРИОЗНА ОПАСНОСТ

Безспорно, раждането на наследник вкъщи е най-голямата радост. А ако всичките девет месеца минат като по вода, то тогава сме били споходени и от огромна доза късмет. Доброто стечение на обстоятелствата обаче е нещо толкова рядко срещано, колкото и бялата лястовица, а опасността от преждевременни контракции дебне още от петия месец. Единственото естествено средство, което притежава силата да успокои матката, е магнезият. Затова и не е случайно, че специалистите акушер-гинеколози се възползват в най-голяма степен от неговата мощ в работата си. А предвид своя професионално формулиран състав с концентрирани количества чист магнезий MagCombo е първият избор на професионалистите, които с него овладяват ситуацията бързо и успешно.

Успешно прилагам MagCombo при различни състояния

Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „Майчин дом“, София

Личните ми наблюдения от практиката показват, че MagCombo, прилаган в доза от една капсула на ден, повлиява успешно наличието на болезнени мускулни крампи при пациентките по време на бременност. Като магнезиев продукт, съдържащ концентрирано количество чист магнезий, той е с впечатляваща ефективност.

Успешно прилагам MagCombo и за овладяване на симптомите на преждевременно раждане (като например болки ниско долу в корема) и резултатите са отлични. При тези състояния препоръчвам максималната терапевтична доза – 2 капсули дневно. MagCombo проявява бърз ефект, а това е от особена важност за успешното справяне с такива ситуации.
Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „Майчин дом“, София

 

ЕФЕКТИВНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И У ДОМА

Стигнал ли е човек до клиничната пътека за рехабилитация, значи той е минал през кабинета или на травматолог, или на невролог. През който и от двата да е обаче положението е еднакво неприятно – мускулите „не ни слушат“. Именно в тези случаи д-р Зоя Алякова, специалист по Физикална и рехабилитационна медицина, който е преминал школовката на столичната Военно-медицинска академия (ВМА) като завеждащ Отделение по физиотерапия и рехабилитация, категорично препоръчва MagCombo. Приложен в доза от 1 капсула на ден успоредно с утвърдените процедури, той не само подобрява резултатите, а значително ускорява възстановителния процес.

МagCombo връща по-бързо чувствителността на крайниците

Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. „Бели брези“, ул. „Битоля“, бл. 32, София

В кабинета ми ежедневно идват пациенти, оплакващи се от крампи, намалена чувствителност в крайниците, мравучкания и други мускулни неразположения, които често са следствие от неврологични заболявания като плексит, радикулит, дискова херния и т.н. Терапията в тези случаи е комплексна и освен физикалните процедури аз задължително препоръчвам и прием на магнезий. С най-добри резултати, които отчитам върху моите пациенти, е MagCombo (Магнезий комплекс). MagCombo съдържа високо количество чист магнезий, който се усвоява в най-максимална степен от тялото, и ефектът се забелязва бързо. В допълнение, заради богатата си на витамини В формула той подпомага успокояването на нервните окончания.

Прилагам MagCombo и при лица със счупвания, чиито крайници са били обездвижени за дълго, като част от рехабилитационната програма за възвръщане нормалната подвижност и чувствителност на крайника. Наблюденията ми потвърждават, че MagCombo работи ефективно и оправдава както моите очаквания, така и тези на пациентите ми.
Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. „Бели брези“, ул. „Битоля“, бл. 32, София

 

С КАКВО MagCombo ПРЕВЪЗХОЖДА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?

Произведен във Франция по патентованата технология LICAPS™, позволяваща запечатването на течности в твърди желатинови капсули, MagCombo няма аналог по своята формула – маслен магнезиев разтвор. Благодарение на своя маслен вид и експертно формулиран състав той отговаря на трите най-важни изисквания за ефективен магнезиев продукт: 1. Съдържа високи концентрации чист магнезий; 2. Усвоява се пълноценно от организма; 3. Дава бързи и видими резултати.

 

УСВОЯВАНЕТО

Масленият магнезий MagCombo преминава бавно през червата, осигурявайки двете необходими на тялото предпоставки, за да постигне пълноценно всмукване – време и покривна площ. По този начин той достига най-високото познато ниво на усвояване в организма – до 90%. Лабораторно доказано е, че маслената субстанция осигурява в пъти по-добро усвояване Работоспособността му е допълнително подсилена от високото съдържание на витамин С, чието наличие е най-важният биологичен фактор, отговорен за пълноценното усвояването на магнезия.


 

КОНЦЕНТРАЦИЯТА

Формулиран така, че да покрива ежедневните нужди на възрастен индивид, MagCombo осигурява максимални концентрации чист магнезий – цели 185 mg във всяка капсула. За сравнение в най-масово разпространените магнезиеви продукти съдържанието на чист магнезий е средно около 35 mg. Затова и препоръчаната дневна доза от само 1 капсула MagCombo осигурява това, за което иначе трябва да бъдат приети 5–6 таблетки обикновен магнезий на прах.


 

РЕЗУЛТАТИТЕ

Специализираната комбинация от активни вещества в MagCombo (Магнезий комплекс) – маслен магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 – осигурява неговото многопосочно благотворно въздействие върху здравето. MagCombo оказва релаксиращ и отпускащ ефект върху мускулатурата и е изключително полезен при мускулни схващания (крампи) и изтръпвания. Той подобрява съня и мозъчната дейност, както и нервно-психичното равновесие. Комплексът от функционални съставки в MagCombo елиминира чувството на отпадналост и умора, както и негативните въздействия на стреса. В допълнение към всички тези ползи, MagCombo повлиява подвижността на ставите, здравето на костите, състоянието на кожата и поддържането на нормално кръвно налягане.

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека или на bemore.shop

 

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>


 

Източник: MagCombo

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кристалина Георгиева: Време е да преразгледаме 10-процентния плосък данък
Дата: 16/04, 08:07

Проф. Рачев: Април ще е като Баба Марта, студът идва още тази вечер
Дата: 16/04, 07:451 Коментар

ЕЦБ може да намали лихвите повече от три пъти
Дата: 16/04, 07:43

Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 16/04, 07:40

Съдът решава ще останат ли в ареста Петя Банкова и Стефан Димитров
Дата: 16/04, 07:27

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия