Главен комисар Петър Тодоров: МВР работи по 65 производства за купуване на гласове


Дата: 27/03, 13:19

Снимка Булфото, архив

Полицията работи за осигуряване на спокоен изборен ден в неделя и гарантиране на правата на избирателите. Това заяви в Бургас главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров. В страната има образувани над 65 досъдебни производства, работи се и по над 350 сигнала, предава Нова тв.

„Профилът на купувачите съвпада с профила на лица от криминалния контингент, които се занимават и с други видове престъпления. Престъпления, свързани с акцизни стоки, с лихварска дейност, разпространение на наркотици. Просто в този момент част от криминалния контингент извършва и този вид престъпления, свързани с изборното законодателство. Ние ще работим не само до изборите, и в деня на изборите, но и след изборите, тъй като има информация, че част от плащанията ще станат и след изборите. Работим съвместно с прокуратурата”, заяви комисар Тодоров.

В Бургас главният секретар връчи 10 пистолета „Валтер” и 17 електропреносими пистолета на Специализираните сили и районните управление. Това била само първата стъпка от подновяване на въоръжението във всички дирекции на полицията в страната, увери Тодоров.
 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Даниел Лорер: Радев искаше да покаже, че този мандат е негов и символизира властта
Дата: 30/05, 19:01

Недоволни протестират срещу Радев под президентството
Дата: 30/05, 18:51

FAGOR - Новo поколение тенджери под налягане
Дата: 30/05, 18:50

Магнезий за бързо реагиране
Дата: 30/05, 18:50

Лорер: България поема към Европа или към Русия
Дата: 30/05, 18:421 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2023 | Пълна версия