DEVIN mini и EO Dent заедно в грижата за зъбките на най-малките


Дата: 30/05, 16:09

Официалният старт на партньорството ще бъде даден с празник за 1 юни в клиниката в кв. Дианабад

DEVIN Mini и EO Dent поставят началото на първо по рода си партньорство в България с фокус грижата за зъбките на най-малките. Официалният му старт ще бъде даден с празник по повод Международния ден на детето на 1 юни, на който двете компании канят всички деца и техните родители да празнуват и да научат повече за ролята на изворната вода при грижата за детските зъбки. Събитието ще се проведе от 12:00 часа в кв. Дианабад, ул. "Св. Пимен Зографски" 16, вътрешен двор при детска клиника на EO Dent.

С партньорството помежду си, DEVIN mini и детски клиники EO Dent си поставят обща мисия: да работят в полза на здравите детски зъбки и за повече щастливи усмивки на малчуганите. В рамките на партньорството, специалистите на DEVIN и детски клиники EO Dent ще информират, образоват и подкрепят родителите и децата още преди появата на първото зъбче, ще разказват защо е добре да се пият по-малко сладки напитки и сокове и как изворната вода помага да се запазят здрави зъбите на най-малките, за да им служат вярно цял живот. На преден план компаниите извеждат и важната роля на хидрататцията в различните етапи на детското развитие – физически и емоционални, в които водата е от особено значение.

В процеса си на работа с малките герои, двете компании предвиждат и специални сертификати „Аз съм супер смел“, които ще се раздават на децата, които са посетили клиники ЕО Дент. В допълнение малчуганите ще получават и специално създадената за тях вода Devin Mini.

Стартирайки това партньорство, с ЕО Дент искаме да покажем колко важна е изворната вода за децата, за да растат здрави и да пазят зъбките си. В същото време от особено значение за нас е да информираме родителите и обществото за важността на добрата хидратация при най-малките. Децата са склонни да губят повече течноси, отколкото възрастните, а обменните процеси в телата им протичат на бърза скорост, поради което растящият детски организъм има нужда от много повече калории и вода за поддържането им“, споделя за инициативата Рени Ананиева, Бранд мениджър на DEVIN Изворна.

За ЕО Dent здравето на детските зъбки винаги е било мисия и фокус. Затова сме особено щастливи, че намерихме партньор в тази отговорна задача в лицето на DEVIN. Вярваме, че заедно ще постигнем много в името на най-малките“, допълва Д-р Венета Павлова, управител на дентални клиники EO Dent.

За специалното събитие на 1 юни пък двете страни са подготвили множество изненади за малки и големи.

Елате да се запознаете с пчеличката Биззи и другите ни специални гости! Подготвили сме ви много изненади, както и полезна и интересна информация! Ще пеем, ще играем и ще раздаваме много награди“, споделят организаторите.

===

За „Девин“ ЕАД

От създаването си през 1992 г. „Девин“ ЕАД е лидер на пазара на минерална и изворна вода в България. Изворите и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – натурална минерална (негазирана, газирана и обогатена с витамини) и изворна вода. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.

Девин“ ЕАД е отговорна компания, която инвестира в икономическото, социално и културно развитие на обществото чрез инициативи, насочени към регионалното развитие, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 г. компанията е част от белгийската група Spadel – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Нидерландия и Люксембург) и Франция.

От 2021 г. „Девин“ ЕАД е сертифицирана въглеродно неутрална компания с валидация, издадена от международната консултантска организация по климата CO2logic и утвърдена от акредитирания и независим сертифициращ орган Vinçotte. „Девин“ ЕАД е първата българска компания за бутилирана вода, която постига въглероден неутралитет както на ниво компания, така и на ниво продукт.

Компанията притежава престижния сертификат Great Place to Work® – най-високото отличие за работодателска марка и отлично работно място в международен план.

От март 2022 г. „Девин“ ЕАД е носител на престижния сертификат B Corp, който отличава компании, отговарящи на най-високите социални и екологични стандарти и поемащи дългосрочен ангажимент за положително въздействие върху обществото.

За ЕО Dent

ЕО Дент е най-голямата верига дентални клиники в България, която е акредитирана университетска база за специализации на лекари по дентална медицина – общо десет на брой клиники с екип от над 450 професионалисти в различни сфери на денталната медицина. Клиники ЕО Дент предлагат комплексна диагностика и лечение на най-съвременно равнище.

ЕО Дент изгради и първата по рода си в България специализирана детска дентална клиника. Тя е направена така, че всяко дете да се чувства в приятна за него атмосфери. Детски кът, компютърни игри, детски зъболекарски столове, изработени специално за ЕО Дент, тийнейджърски кабинети и още много други изненади предразполагащи малките пациенти.

Има и сектор за лечение на деца със специфични потребности – операционни блокове с апаратура от най-ново поколение, сензорна зала, в която чрез звуци, аромати и светлини се постига психологична подготовка и овладяване на страха, стая за извеждане от упойка и всички необходими условия за този тип пациенти. Грижата за тях се изразява не само в лечение, а в истинско приятелство, дълбока връзка на доверие и сигурност.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



От 6:00 часа обръщат с хастара български град
Дата: 16/04, 10:10

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 16/04, 10:04

Глобяват от 1000 до 3000 лева незаконните каравани между Бургас и Созопол
Дата: 16/04, 10:01

Суровоядец храни бебето си Космос със слънце и то си отиде за броени дни
Дата: 16/04, 10:01

Момчил Инджов: Двуцифрено число държави по света са си поставили за цел да унищожат Израел
Дата: 16/04, 09:56

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия