Обявиха за издирване Пепи Еврото


Дата: 30/05, 18:15

Снимка Булфото, архив

Петьо Петров, известен и като Пепи Еврото е обявен за издирване, обявиха пред "Сега" източници от МВР. Познатият покрай случая "Осемте джуджета" бивш следовател е бил потърсен в ресторант, офис и в дома си и не е бил открит. Той е търсен от прокуратурата, но по дело, което не е свързано точно с "Осемтте джуджета".

Късно вечерта в понеделник екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и на прокуратурата са влезли в известен столичен ресторант. Пред заведението в кв. "Драгалевци" имаше часое наред засилено полицейско присъствие и тази сутрин, като имотът остава блокиран.

Според предварителните данни по разпореждане на Софийската градска прокуратура са извършени процесуални действия по повод две лица - известни бизнесмени. От прокуратурата до момента няма официална информация.

Според БНТ Пепи Еврото е избягал от мястото, като под ресторанта са открити множество подземни изходи. В близост се е намирал и неговият офис.

По неофициална информация операцията е свързана и с извършеното преди дни в РЮА убийство на Красимир Каменов-Къро.

Във вторник сутрин управителят на заведението потвърди за акцията, но посочи, че в ресторанта му не е влизала полиция. Към имота обаче има множество входове и изходи, включително и за коли.

Няма задържани при операцията, обяви главният секретар на МВР Петър Тодоров по-рано днес. Той обаче отказа каквито и да е подробности за акцията.

"Под надзора на Софийска градска прокуратура, изпълнявайки тяхното постановление, бяха извършени процесуално-следствени действия на няколко адреса. Няма да коментирам относно самите процесуално-следствени действия, нито лицата, спрямо които са извършени те", каза Тодоров.
 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Съдят шофьор на такси, убил пешеходец през август 2022 г.
Дата: 16/04, 13:08

Рафаел Надал: Това е последният ми сезон в тура. Като не можеш - не можеш
Дата: 16/04, 12:58

Нарушителите на пътя ще получават писма от семейства на загинали заедно с фишовете
Дата: 16/04, 12:54

Всички с Уейз в колата получават нова услуга от Гугъл
Дата: 16/04, 12:43

Денонощие без новинарски емисии в Гърция заради стачка
Дата: 16/04, 12:36

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия