Лорер: България поема към Европа или към Русия


Дата: 30/05, 18:42

Редактор: Недко Петров

Стопкадри БНТ

Даниел Лорер от „Продължаваме промяната – Демократична България“ обяви, че след новите преговори с ГЕРБ за редовен кабинет ще се разбере в каква посока ще поеме България – към Европа или към Русия.

„Слънчевите лъчи вероятно ще огреят още утре, тъй като академик Денков вече съобщи, че имат насрочена среща с госпожа Габриел и за мен това е символ на надеждата. Както споменахме и в нашата декларация в парламента днес, институционалността и изобщо българската държава, изглежда са изправени пред много сериозни проблеми. От проблемите, които видяхме в прокуратурата, до изявеното нежелание на президентството да връчи втория мандат, нещо което граничеше с посегателство над конституционния ред“, заяви Лорер в "Още от деня" по БНТ.

„Смятам, че това са ясни изрази на факта, че двете най-големи политически сили трябва да намерят в себе си увереност и смелост, въпреки огромните резерви, които храним един към друг, да намерим мост и да съставим редовно управление за България. Ще намерим път от утре през следващите шест дни да изградим липсващото доверие между двете формации, защото той е жизнено важен затова накъде ще поведе България напред - към Европа или на изток към Русия“, допълни Лорер.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Последен парламентарен контрол за 49-то НС
Дата: 26/04, 08:38

Зрителите на "Десниг старс" влязоха в ожесточен спор за Неделя и Натали
Дата: 26/04, 08:31

Румънски джебчии обират пътници в градския транспорт
Дата: 26/04, 08:31

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 26/04, 08:20

Слънчев и топъл петък
Дата: 26/04, 08:13

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия