Българско интериорно студио с бронзова награда на престижни международни награди за дизайн


Дата: 22/02, 05:30

Награденият реализиран проект, който впечатли журито на IDA /International Design Awards/, е еднофамилната къща SD Residence в град Варна– вълшебно пространство, вдъхновено от стремежа към силен индивидуализъм и живот извън рамката.

320 кв.м вдъхновение. Ексклузивни материали. Необичайно излъчване. Интериорът на тази къща за ценители заслужено е удостоена с бронзова награда за дизайн в престижните международни награди IDA.

Впечатляващият проект на еднофамилната къща, реализиран от студио за интериорен дизайн Studio ONE, ни пренася в друго измерение. Проектът ни въвлича в интересна история с усещане за вечност. Ексклузивните материали и форми галят сетивата и придават подчертан характер на интериора. 

Стремежът на студиото да съдаде по-различно пространство с изявен индивидуален почерк ги превежда по пътя към превръщането от архитектурен план във впечатлваща къща за ценители.

Игра на форми и нестандартни съчетания на материали съпътстват проектирането на имота, изхождайки от основната идея за интериор с необичайно излъчване.

В дизайна смелият, младежки дух среща леката доза сериозност. Индустриални елементи се преплитат с нотки на екзотика. И привидно некомбиниращи си текстури и материали се съчетават в красив естетически синхрон. 

Поглеждайки извън къщата, очите ни срещат безкрайна морска гледка. Обръщайки се назад, сме въвлечени в друга история с усещане за вечност, но разказана чрез интериорен дизайн

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Зов за помощ: Мартин Кожуклиев от Варна се нуждае от помощ
Дата: 18/04, 20:07

Мъж рани с нож две невръстни деца край френско училище
Дата: 18/04, 20:041 Коментар

Ветераните на Черно море победиха Спартак с дузпи
Дата: 18/04, 19:55

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 18/04, 19:50

Кметът на Варна Коцев: Няма да има големи улични ремонти през лятото
Дата: 18/04, 19:42

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия