Иван Гешев пред депутатите от комисията за "Нотариуса": Божанов е дребен измамник, има по-сериозни групи за влияние


Дата: 16/04, 15:31

Снимка Булфото, архив
           
Мартин Божанов е един измамник, който си служи с имена, каза бившият главен прокурор Иван Гешев по време на изслушването му във временната парламентарна комисия за изясняване на факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов.

По думите му това не означава, че Божанов не е имал дребни позиции в съдебната власт на минимално ниво в някое районно. Както виждате, имате офицер от Трето районно управление, който го е пазил, посочи Гешев, цитиран от БТА.

За пазенето бившият главен рпокурор обясни, че то става когато някой се поинтересува да го разследва, автоматично се получава информация от съответния оперативен работник, който му осъществява „чадър“.

Гешев попита защо Министерството на вътрешните работи (МВР) крие, че Божанов най-вероятно е бил секретен сътрудник на МВР, след като човекът е покойник. Каква държавна тайна има за това един покойник да е работил за МВР, добави той и посочи, че Божанов е един дребен измамник и има много по-сериозни групи за влияние.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Трима души застреляни в малък град в Южна Дакота, обвинен е бивш кмет
Дата: 29/05, 00:41

Как се прави здрав корем
Дата: 29/05, 00:40

UEFA Шампионска лига остава в ефира на MAX Sport през следващите 3 сезона
Дата: 29/05, 00:40

29 май 1953 г. - Еверест е покорен за първи път
Дата: 29/05, 00:20

Как да изберем подходящи тапети за стена?
Дата: 29/05, 00:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия