Голям рев в "Хелс кичън": Шеф Ангелов, изгонете ни, чупете чинии в главите ни, но се върнете


Дата: 25/04, 09:49

Редактор: Александър Дечев

Кадри: "Нова телевизия"

Снощи се случи безпрецедентна ситуация в "Хелс кичън" - шеф Виктор Ангелов не издържа на слабото представяне на участниците, свали си куртката и напусна предаването. Участниците бяха в шок, а главният сервитьор Наско им каза, че от над 20 години познава шефа, но никога не го е виждал толкова безпомощен и безсилен.

След като се прибраха в общежитието "сините" и "червените" не знаеха какво да правят. Голяма част от тях се разстроиха от ситуацията с шефа, а някои дори се разплакаха.

"Не мога да повярвам, че се обърна и си тръгна, а ние тъпанарите стояхме и гледахме без да можем да вземем решение какво се случва. И каквото и да бяхме казали в този момент, просто щяхме да сбъркаме. Толкова много сме го разочаровали, че няма смисъл", каза Царина през сълзи.

"Да си свали куртката шефа и да си тръгне от собственото си предаване, аз това не мога да го приема. Много ме боли, хора. Трябва да изгоните всички от тук. Не сме за тук, хора. Тъпо ми е. Шефът ми е като учител тука. Искрено се извинявам на шеф Ангелов. Не знам наистина защо така се получи цялата ситуация. Сърцето ме боли, със сълзи ви го казвам. От сърце ви се извинявам за това, че аз и целия отбор се изложихме. Искрено се надявам това да не е краят на "Хелс кичън". Искрено се надявам пак да видя вашето лице, вашата усмивка", разплака се и Чоткин.

Симона също се разстрои: "Много ми стана тъпо за шефа. Много ми е неприятно за него. Шеф, предпочитам, да изгоните ако трябва всички или пък няколко човека да ни счупите чинии в главата, но да се върнете. И ми е много тъпо за вас, чувствам се супер виновна".

"Много ме е срам. Толкова срам не съм брал никога. Как да погледна шефа в очите. Пука ми и като ми пука съм ей такъв", каза разплаканият Сарамандов.

"Това бе най-лошият сървиз, най-лошото ми водене. Днеска не ставах за нищо, хора. Имам чувството,че за първи път влизам в кухня. Домакините вкъщи в цял свят си правят без проблеми и със затворени очи суши. Аз съм с диплома от такава академия и не мога да го направя. Просто този човек не заслужава пред себе си хора като нас. По-скоро ние не заслужаваме да готвим пред него. Щото не ставаме", заяви завършилата "Кордон Бльо" Никол.

Участниците се чудеха дали ще има "утре" за тях в предаването и дали вече от екипа не звънят на близките им да ги информират.

"Хелс кичън" снощи завърши за първи път без рекламен анонс за следващия епизод, който е тази вечер.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Благодатният огън ще пристигне тази вечер у нас
Дата: 04/05, 09:53

Лоши са условията за туризъм в планините днес
Дата: 04/05, 09:35

Варненски свещеник помага на наркозависими
Дата: 04/05, 09:24

Григор Димитров ще запази мястото си в топ 10
Дата: 04/05, 08:56

Започна приемът за ясли във Варна
Дата: 04/05, 08:35

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия