Гриша Ганчев и синът му се оттеглиха от ЦСКА


Дата: 30/04, 14:15

Снимка: Булфото

Гриша Ганчев и синът му Данаил се оттеглиха от ЦСКА. Това съобщават официално от "червения" клуб. Ето какво пишат от там:

"След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от управлението на ЦСКА. Притежаваните от тях акции са прехвърлени безвъзмездно на фондация „Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“.

След като поеха и спасиха клуба в най-тежкия момент в историята, те върнаха емблемата на ЦСКА отново на стадион „Българска армия“. За тези осем години отборът се класира в групите на европейските клубни турнири два пъти и записа паметни победи над съперници като Рома, Базел и Виктория Пилзен и успя да обърне негативната статистика във Вечното дерби. Тренировъчната база на ЦСКА в Панчарево бе модернизирана, като тя и стадион „Българска армия“ станаха собственост на клуба. Най-важната лична победа на г-н Гриша Ганчев и на г-н Данаил Ганчев остава получаването на разрешително за строеж на нов, модерен, многофункционален стадион „Българска армия“.

ЦСКА им благодари за отдадеността и искрената обич към клуба!

Оттук нататък, целите пред ЦСКА остават същите, а работата по всички проекти, като построяването на нов „армейски“ дом и модернизацията на базата в Панчарево, която беше започната преди години, продължават по план и в график. Както досега, оперативното ръководство на клуба ще се осъществява от двамата директори на отбора Филип Филипов и Стоян Орманджиев.

Предвид очаквания интерес към новината, на 07.05. от 10:00 ч. на Националния стадион “Васил Левски” ще бъде организирана пресконференция, на която Филипов и Орманджиев ще отговорят на всички въпроси. Молим, медиите да изпратят заявка за акредитация на press@cska.bg до 05.05.24 г. с имена, позиция и валидна журналистическа карта".



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



80-годишна е болница след удар от автомобил в Перник
Дата: 17/05, 21:37

Полицаят, барикадирал се в Пловдив, вече е в затвора
Дата: 17/05, 21:30

Съветът на ректорите: Това не е протест за заплати
Дата: 17/05, 21:30

Арестувани в Кюстендил, Перник… за опит да източат повече пари по европроекти
Дата: 17/05, 21:17

Този българин сега взема важните решения за София
Дата: 17/05, 21:09

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия