Назначиха четирима нови областни управители


Дата: 08/05, 18:49

Снимка Областна управа Варна

Освободената днес от длъжността областен управител на област Плевен Виолета Иеремиева ще бъде назначена за заместник-областен управител на същата област.

Служебното правителството на заседание днес прие решение, с което назначава четирима нови областни управители на областите Благоевград, Видин, Добрич и Плевен. Това съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

За областен управител на Благоевград е назначен Георги Динев. Бил е народен представител 44-ото, 45-ото и 46-ото Народно събрание. Динев е бил също председател на Общинския съвет – Петрич.

Ани Арутюнян е новият областен управител на Видин. До този момент е била заместник областен управител на същата област. Хоноруван преподавател е в катедра „Политология” в УНСС. Притежава опит в разработването на образователни и изследователски проекти в сферата на предприемачеството, насочени към малки и средни предприятия, както на национално, така и на международно ниво.

Румен Русев е назначен за областен управител на Добрич. Той е главен секретар на Областна администрация - Добрич от 2016 година. Юрист по образование, притежава дългогодишен опит в администрацията. Бил е също секретар на Община град Добрич.

Николай Абрашев е новият областен управител на Плевен, като до момента там е бил заместник областен управител. Работил е в Община Плевен, където е бил медиатор, отговарял е за младежките дейности – програми и заетост. Завършил е магистратура по „Мениджмънт“ в Стопанската академия „Димитър А. Ценов“, Свищов.

Освободената днес от длъжността областен управител на област Плевен Виолета Иеремиева ще бъде назначена за заместник-областен управител на същата област.

Припомняме, че на 26 април служебното правителство прие решение, с което назначи нови областни управители на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, София и Софийска област.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 20 май рожден ден има Александра Сърчаджиева
Дата: 20/05, 00:28

20 май 1570 г. - Картографът Абрахам Ортелий издава първия съвременен атлас
Дата: 20/05, 00:09

Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 00:00

На 22 май в седем секции в Северна Македония ще има повторно гласуване на парламентарните избори
Дата: 19/05, 23:46

Дерменджиев: Нищо от планираното не ни се получаваше
Дата: 19/05, 23:301 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия